Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem is volt kalandom 2 hete... Szükség lett volna háttértár-bővítésre, így aztán körülnéztem, a környéken melyik kiskerben van olyan HDD, amit venni szerettem volna. Rátaláltam, próbálom hívni a vezetékes számot, csak csörög... Jó, biztos sokan vannak, majd később. Nagyjából 1 óra múlva újra hívom, csak csörög... mobil, szintén csak csörög... Najó, menjünk oda. Mondom hogy milyen csatolófelülettel, mekkora, milyen gyártmány... és erre rám akarnak tukmálni egy másik gyártó termékét... amikor pedig mondom, hogy miért nem kell, akkor hozzáfűzik, hogy ''de ez legalább működik...''
Visszafelé útba ejtek egy másik üzletet: ebédidő... -
parandroid
félisten
válasz
Thulcandra
üzenetére
Á, ez csak a magyarórák rendszeres elbliccelése miatt van szerintem...

p -
parandroid
félisten
Az kellene, hogy legyen. De valamiért sz*rnak rá. Lehet, hogy a minimálbéren alkalmazott, alulképzett, félig írástudatlan eladó nem elég motivált? Lehet, hogy tisztában van vele, hogy máshol ezt nem lehet kapni? Lehet, hogy egyszerűen élvezi, hogy szemétkedhet? Mittomén, de rengeteg a rossz tapasztalat...
Ja, és igen, nyalják ki a s*ggemet, ha bemegyek abba a rohadt boltba. És ne ígérjen meg semmit, ha nem biztos benne, hogy tudja teljesíteni: mondja el, hogy mi a helyzet, meg fogom érteni - nagy többségükkel ellentétben van diplomám is és gazdasági területen dolgozom. A flegma, unott viselkedéssel, amikor személyes sértésnek veszi a t. eladó, hogy zavarni merészelem, pedig le lehet állni. Tudom, hogy a vásárlók között is vannak rettenetesek, de akkor is belőlük élnek.
Andie: nem csak a ph!-n lelkes újonc, ahogy elnézem a szakmában is.
p
[Szerkesztve] -
NorbArt
csendes tag
Szerintem amúgy baj van a hozáállásoddal,
tipikus magyar mentalitás:
azt hiszed hogy bemész vhova és ki kell hogy nyalják a segged?
Hidd el nem kell mondani, alap hogy SEGÍTENI SZERETNÉK HOGY NÁLUNK KÖLTSD EL A PÉNZED!
Mit akarsz hajlongjanak, könyörögjönek bocsánatért?
Ha bemész és parasztok akkor akkor, akkor isa parasztok lesznek ha visszamész..
Hidde el üzletnek is aza érdeke hogy minél gyorsabban megkapd a cuccot. -
NorbArt
csendes tag
Üdvözlet
Akkor segítek pár szót ehy kisker oldaláról.
Amúgy is rettenet szivatás a Sulinet.
Bár ezt a végfelhasz, nem látja de borzasztó.
Lehet nem mindíg a kisker hibája,
nálunk pl. sosem gondoltam hogy jól kitolok vkivel és nem rendelem meg, nem megyek el érte stb...
Mindíg mindenkinek, mindent megrendelek,
saja soxor átcsesznek a nagykerek, mondják van, még sincs,
mást küldenek stb...
Mindenki elhiheti, nekem/nekünk a legfontosabb hogy mindenki itt költse el a pénzét...
Nagyon sajnálom hogy sokan úgy érzik hogy direkt NEM.
De ettől függetlenül nem kezdhetek el siránkozni az usernek hogy....
Suli példa:
vesz valaki egy gépet kb 100k ért.
ebben az esetben kb 6 felé kell regisztra, kissebb novella méretű regény a reg papír stb.
kb 20 perc szuttyogás + rendelés írás + beszerzés stb.. -
micro
addikt
Ma megjött végre!

Halleluja!!!
-
crab
senior tag
Mi is jártunk így csak dvd-vel.
Meg lett rendelve a sonynál online, 4 napmulva kérdezik, hogyan küldjék.
aztán plussz 5000-ért elküldték volna postán, lemondtuk.
panasonicnál megrendeltük, másnap reggel megjött..
Nem tudom, hogy engedtheti meg magának ezt egy ilyen cég mint a sony? -
micro
addikt
Sírok!!!

Ma azt mondták, hogy nincs a nagykerben meg kell rendelni!!
Tegnap felhívtam a nagykert, akkor volt...
Minen nap kitalálnak valamit, de már nem hiszek nekik... -
micro
addikt
Egy kis adalék!
Csütörtökön azt mondták, hogy hétfőn meglesz.
Hát ma fel is hívtam őket!
-Megvan.
-Mehetek érte?
-Nem!
-Miért?
-Nem azt montam, hogy itt van, hanem megvan a nagykerben.
-Akkor holnap mehetek érte?
-Elvileg...
Leegyszerüsítve ez a párbeszéd hangzott el.
Most sírjak, vagy nevessek?

-
Mosqu!to
addikt
igen, ez a magyar kereskedelmi ipar. mindenki mutogat a másikra, és nem érdekli őket hogy a kuncsaft mikor kapja meg az árút mert alig van rajta hasznuk. és nekik nem ér meg mittomén 2000 ft 2 óra munkát...
-
hahaha
tag
Kitartas!
Ilyenkor jon jol egy olyan haver, akinek van kartyaja a nagykerben valo vasarlashoz.
-
micro
addikt
Látom sokan elolvastátok. Azért írhatna valaki néhány bárorító szót.
-
micro
addikt
válasz
BlitzKrieg
üzenetére
De nem tehetek semmit, mert KELL a cucc!!!
-
BlitzKrieg
tag
Én a helyedben már rég kicsontoztam volna őket.

Velem is volt már ilyen hasonló. Az új alaplapomat másnapra igérték
és három hét múlva jött meg
-
micro
addikt
Egy felettébb bosszantó este történt meg velem a héten.
Kinéztem egy Sulinetes WiFi Kit-et. Felhíivtam egy pár céget és megkérdeztem, hogy mit is takar a Sulinetes leírás, mert 2 ugyanolyan terméknév közötti ár különbség 20000 Ft volt (DLK WWANKIT(notebook) és DLK NOTE WWANKIT)
Sokan azt mondták, hogy nem tudják, van aki rosszat mondott...
Felhívtam hát a nagykert. Mondták, hogy hívjak fel egy kiskert!
Mikor elmagyaráztam, hogy senki nem igazodik ki a jelölérendszerükön, akkor hajlandóak voltak segíteni.
Másnap meg is rendeltem a szóbanforgó termékeket (KIT-ben!!). A kisker érdeklődésemre azt mondta, hogy másnap már meg is lesz az árú délre. (Gondoltam magamban, ez kiszolgálás.)
Másnap 11-kor telefonáltam, hogy akkor ugye délre mehetek. ''A nagyker nem tudta átemelni a raktárkészlet, így nem tudjuk, hogy mikor jön meg'' hangzott a válasz. Kérésemre elmondták, hogy ez azt jelenti, hogy fizikailag ott figyel a polcon, csak át kell írni a Sulinetes raktárkészletbe, és onnan ''szállítják''.
Mivel a kisker nem akart sürgetni a dolgot, magamnak kellett felhívni a nagykert. Két óra telefonálgatás után sikerült elintéznem az árú átemelését, de addig olyan is volt, hogy egy ''kolléga'' azt mondta, hogy még sosem volt ilyen termékük, a másik, pedig azt, hogy ott áll a polcon és csak el kell vinni. El tudjátok képzelni.
Bementem a kiskerbe, mert éppen arra jártam. Mondtam, hogy elintéztem. Mire ők, hogy másnap már mehetek is érte 11 után.
Másnap 11-kor a boltban azt mondták, hogy még nem jött meg az árúszállító, de 12-re biztos meg lesz.
Visszamentem, hát egy óra múlva. Azzal fogadtak, hogy ''Van egy kis gond.''
Nincs a nagyker raktárkészletén ilyen árú. Talán jövő hétfőn, de nem mondhatank semmi biztosat.
Szeretem azt, amikor a nagyker és a kisker ujjal mutogatnak egymásra és csak tolják el a felelősséget magukról.
Én azt várom el, ha bemegyek egy boltba és ott akarom elkölteni a pénzem (másképp: bevételt akarok nekik csinálni), hogy nyalják ki a s**gem. És ha elcsesznek valami, akkor kérjenek elnézést, mert ezt a szót a múlt hét alkalmával a két cég emberitől nem hallottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

''Nekik mindent lehet'' cimszóval...