- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
BennyRay
tag
Értem, tehát az a normális lejátszó, amelyikre az adott zenét nem tudod felrakni...
Szerintem Te valamiféle megmagyarázhatlan okból utálod az Apple-t és ezt próbálod megideologizálni.
Nekem az első Apple termékem a Nano-m, tehát nem márkahűség okán választottam hanem azért mert azt tudja, amit ÉN elvárok tőle. Természetesen nem tökéletes, de egyik lejátszó sem az, mindegyik másban erős, így a kedves ELU kiválaszthatja neki személy szerint mi fontos.
Azt meg nem értem, hogy miért akkora bűn, hogy az Apple kínál egy szolgáltatást (Music Store), ellentétben a legtöbb konkurens gyártóval, akiknek nincs. Kötelező használni? Szerintem nem.
Olvasom itt az állandó iTunes anyázást olyanoktól, akik várhatóan még sosem használták. Egyetértek, hogy nem előny, hogy csak külön programmal lehet a lejátszóra zenét tölteni, de mivel jól használható, hátránynak sem érzem. Kb. annyira érzem nagy problémának az egészet, mint a monitorkártyához történő driverinstallálást... Azt se felejtsük el, hogy amellett, hogy az iTunes ingyenes, mégis léteznek alternatívái, ha valaki mást szeretne használni.
Iszonytató probléma szokott még lenni az érzékeny felület. Avval is egyetértek, jó lenne, ha esélye sem lenne a karcnak, de én a discman-emet, a palm-omat is tokban tartom, így nem érzem át, miért olyan katasztrofális. Szerintem, ha valaki a kulcsa és az aprópénze mellett hordja bármilyen elektronikai eszközét, azt semmi sem fogja túlélni.
Még arról szoktam olvasni, hogy az akksi rövid ideig bírja. Szerintem a Nano az akksis lejátszók között abszolút átlagos üzemidővel bír, az meg, hogy nem cserélhető elemes, az meg nem hibája, hanem olyan tulajdonsága, amit mérlegelni kell, hogy mi a fontos. Én a 8 mm-es vékonyságot fontosabbnak tartottam, mint a cserélhető akksit és a vele járó 20- 30 mm-es vastagságot. Nyilván, aki sokat utazik, annak más a fontossági sorrend, de én sajnos nem, csak Bp-n belül ingázok.
Esetleg nézzük még meg az árakat is. Egy hasonlóan márkás lejátszó 2 Gb flash memóriával 69-70 kHUF, míg a 4 Gb-os Nano 73 kHUF. A mocskos Apple fele árban adja a lejátszóját...
Az egész hosszúra nyúlt irománnyal azt próbáltam bizonyítani, hogy mindenki nézze meg, hogy neki személyesen mi a megfelelő, ne fogadja el a fikázók véleményét fenntartások nélkül, ugyanúgy mint ezt se
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- OLED TV topic
- E-book olvasók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- World of Tanks - MMO
- Óra topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Pro 1TB 7216B, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- Apple Iphone 16 Pro White Titanium (07.25-ei vásárlás)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest