- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
fotel
aktív tag
válasz
Papa-Georgo
üzenetére
És miért kellett volan kísérletezni? Tonnaszámra tesztelik a konkurens gyártók cuccait is, nem nehéz információt szerezni egyikről sem.
Én is nézegettem 5 éve az iPod-ot, mert az akkori konkurens a Creative 20G-s jukeboxa volt, ami kétszer nagyobb volt, mint a discman-em, aztán vettem egy MiniDiscet, ami akkor elég jónak számított (Sony MZ-R900) és cserélgettem a lemezeket, $/perc arányban még mindig reális alternativa volt. Aztán ezt lecseréltem egy másik MD-re (MZ-N1). És hogy miért vettem ezt mp3 lejátszó helyett? Mert 50 órát bírt egy feltöltéssel, és 2500Ft egy tölthető lapcella bele, és egy lemez meg 400Ft. Most már MP3 lejátszóra váltottam, mert mégiscsak egyszerűbb és sokat fejlődtek 4 év alatt. Eddig ezt sem bántam meg, de a távirányítóit megszoktam a Sony-nak ezért maradt a Sony mint gyártó és a HD5 mint tipus, egyszerűen 47e Ft-ért jobbat nem lehetett találni, ugyanazok az előnyei, mint anno a MiniDiscnek voltak, csak nincsenek hátrányai. iPod NANO-t is nézegetem, de túl sérülékenynek tűnik, Saturnban megtapizva sem győzött meg.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Asustor NAS
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Formula-1
- Lexus, Toyota topik
- Gitáros topic
- Bittorrent topik
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- További aktív témák...
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - NO LIMITS
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- CANON Objektív ZOOM Lencse EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6 IS / 58
- Chieftec CTG-500-80P 500W 80+ minősítésű ATX tápegység
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3583, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő