- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsitrash
aktív tag
válasz Wiz Khalifa #49997 üzenetére
melyik procit érdemes tőle megvenni? amibe belelapoztam, az majdnem hazai árak...
-
Gus
aktív tag
válasz kicsitrash #50000 üzenetére
Viszont füstgenerátornak kiválló lesz.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz kicsitrash #50001 üzenetére
Tesóm E6700-ast vett mert Magyarországon egy darab se volt eladó. És 4k érte nem pénz. Ismerős egy Q9650-est vett 20k-ért tőle. Meg egy 1156-os lapot 12k-ért. Van ami hazai áron van de én úgy látom sokminden jó áron van nála.
Garit nem olvatam mennyi van rájuk de nem is szükséges mert minden muzsikál jól. Azon meg meglepődtem hogy mindig 9nap alatt itt volt.
Smoke some weed nigga!
-
netseft
aktív tag
HardverApró hirdetéseim
Kép minden termékről
Ár mindenhez és leírásokKiemelt hirdetés: Netezős vagy irodai PC, komplett Intel 478-as asztali konfig
Keresek: Elpida 2GB DDR3 1066Mhz notebook RAM memória modul
A megkeresést privátban várom.
Eladó termékeim: https://tinyurl.com/sefteles
-
.:Kristian:.
addikt
Sziasztok!
Miskolc 30km-es körzetében nem ismertek valami boltot ahol nagy választékban árulnak autós izzókat? Konkrétan Philips BlueVision Ultra-t akarok venni, a Color Vision nem jött be. Netről már nincs kedvem rendelgetni.
Köszi előre is. -
mycso
veterán
válasz .:Kristian:. #50010 üzenetére
Color visionból melyik volt neked?
Nézegettem én is egy időben, de, 1: drága, 2: nem tudtam elképzelni, hogy jó lehet a fényeEgyébként a közelben sehol nem tudok olyat, ahol lehetne vásárolgatni normálisabb izzókat.
Én is a vilagitas.eu-ról szoktam rendelni. Egyébként nekem eddig az Osram Night Breaker Unlimited, ami bejött, a többivel fosul világít a lámpám.
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
.:Kristian:.
addikt
Blue-t vettem. Night Breaker Unlimited volt nekem is, az most átkerült a refibe.
BlueVision nálam viszi a pálmát, néztem róla pár videót, de reméltem, hogy ez annyival jobb lesz mint amennyivel drágább. A kék hatás szinte teljesen elmarad, nagyon közelről lehet csak látni valami kékes effektet, fényben pedig szerintem nem feltétlenül tud többet a NB-nél. Bár sötétben még nem néztem, majd holnap.Color-t szerintem visszaküldöm, 15 napig vissza lehet és rendelek helyette bluevisiont. e-magon egyébként 6690 a blue és 8890 a color, vilagitas.eu-n jóval drágább.
[ Szerkesztve ]
-
PLaci58
addikt
Komlóstető, Olvasztár u. 1, általános iskoláról valaki betenne egy googlés fényképet, hogy melyik az?
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
Bull Boss
őstag
válasz .:Kristian:. #50012 üzenetére
Na ebben érdekelne vélemény mert én is most akarok venni valami igencsak jó izzócskát, de nem mertem még belevágni. Egy ismerősöm mondta hogy a NB unlimitedet ne vegyek inkább az ultrát mert az a legjobb de olyat meg sehol se találok. Blue vision még nem is fordult a fejembe. Annyira jó ?
-
jFox
addikt
Asus K51AC notebook alkatrészei eladóak. Alaplap hibás. Winyó nincs meg.
A többi szinte minden meg van, ha kell valami írjatok![ Szerkesztve ]
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
SenorDave
tag
Sziasztok!Eladóvá vált pár cuccom:
-Intel Core 2 duo 2.13ghz/2m/1066/06
-N power 500w-os táp
-LG Super Multi DVD Rewriter gsa-h44n
-Axega DDR2 800 Mhz 2Gb CL5
-Kingmax DDR2 800 Mhz 1GB
-Gibabyte réz bordázott chipsett hűtő
-Cooler master hyper tx2
-Samsung sync master 720n 17" monitor
Ha érdekel valamelyik,Üzi,vagy telefon.
Az árat megbeszéljük.Varga Dávid
Tel.:06203979395-PS3/4 gépek tisztítását, pasztázását vállalom. 3 kerület .Írj bátran!
-
mezis
félisten
válasz sutykuru #50030 üzenetére
Folyamatosan jegyzem a cseréket egy táblázatkezelővel. A fedélzeti computer által mutatott átlagsebesség, megtett km. alapján 300 - 500 órát működnek a GE-Tungsram növelt fényerejű izzói. Ez az üzemórát jónal minősítette nemrégen egy internetes autós újság.
Tesco-ban, Tungsram márkaboltban szoktam venni.mezis
-
anorche1
őstag
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
Egorov
aktív tag
Sziasztok
Mennyi lehet a rezsije egy 47nm-es panelnak?
Halvány fogalmam sincs sajnos, aztán most érdekel a dolog.Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei!__....Ͼʘ.ʘϿ....__Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
scapegt
őstag
Van 2 db asztali DVD lejátszónk, amik fölöslegessé váltak, már egyébként is évek óta pihennek. Mindkettő dobozában, fóliába csomagolva, távirányítójával. Az egyik Yamada, a másik Dimarson. Olcsón de vigyétek
-
PLaci58
addikt
A gagyi occó izzót sem kell gyakrabban cserélni mint a drága márkást.
Nekem már lassan 4. éve vannak bent és 1-et kellet cserélnem csak.
A rönyó állítólag izzózabáló autó
A gyári izzók is talán 4 évet bírtak. 1-2 hét eltéréssel kiégtek.[ Szerkesztve ]
-
mezis
félisten
válasz PLaci58 #50038 üzenetére
Az, hogy 4. éve még mindig működik, értékelhetetlen információ. Én tompított izzóimról írtam, amit mindig felkapcsolok, amikor mozog az autó. Nappal is, lakott területen. is. Van aki országúton is spórol az árammal, izzóval.
Itt az ADAC teszt. Annak jobban hiszek.mezis
-
PLaci58
addikt
Lehet, hogy neked értékelhetetlen, de nekem nem! Mivel ritkán ég ki ezért nekem megfelel.
Természetesen tompított izzóról beszélünk és nálam is világít állandóan!
Egy laborteszt semmit sem ér! Azt hozzák ki a legjobbnak, amelyik cég megfizette a tesztet
Az üzemi körülmények egészen mások, hogy a rázkódásról, feszültségingadozásról ne is beszéljünk.
Én nem fogok üzemórákat számolni. Minek? Akkor nem ég ki ha számolgatok?[ Szerkesztve ]
-
mycso
veterán
Nekem is van olyan izzóm, ami több, mint 10 éve megvan és nem égett még ki, bár még autóban sem volt
Az enyémben a gagyik kb. 3 hónapot bírtak, a mostani nbu lassan egy éve megvan, a többi emelt fényerejű is elment jó 3/4 évet.
Üzemórát nem tudok, de évente kb. 20k km-et megyek, abból kb. 18k km-en ég a tompított.
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
kicsitrash
aktív tag
Az emelt fényerejűvel csak az a baj, hogy szájba tudnám rúgni, aki kitalálta )
Persze, Te jobban látsz. Elvileg. Ha megfelelő előtte az üveg, s nem a szélrózsa minden irányába veri a mattuló "foncsor", meg a kosz a fényt. Imádom, amikor jön velem szembe, én villantok, erre Ő meg rávágja a reflektort... ami ugyanannyi fényt bocsájt ki
Volt a totalcar-on is egy teszt, ahol a gagyi/márkás emelt fényerejű izzókat mutatják, mennyit szórnak.
De ez pont olyan, mint a "xeon". Van, amibe lehet rakni, van amibe nem.
Jah: évi 50e km-t tekerek egy fiestába, amint indul a motor, a következő a tompított. Átlag 1 évet bírnak a normál izzók (orsam vagy ge).
[ Szerkesztve ]
-
jagada
addikt
válasz kicsitrash #50043 üzenetére
Azért az se kutya amikor kilómétereken keresztül az ember mögött jön egy ilyen és leégeti a visszapillantóból az ember homloktát/szemöldökét, de előzni nem akar bármennyire is lassít az ember. Az ilyennek én is szívesen a szájába lépnék.
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
PLaci58
addikt
Nem az emelt fényerővel van a baj, hanem a beállítással.
Minden izzócserénél be is kéne állítani a lámpát, mert az izzószál nem pont ugyanoda esik (fókusz).
A szervizek is aranyosak, a múltkor hallottam, hogy bejön a haver és beállítást kér, de olyat, "hogy lásson is".
Simán bevállalták, hogy emelnek rajtajagada!
Nekem állítható a belső tükör. Ilyenkor átkapcsolom és pont visszakapja a saját fényét. Elég hamar eltünnek mögülem
(2 féle módon lehet beállítani. Nálam az alapbeállítás az alsó állás)[ Szerkesztve ]
-
mycso
veterán
Ahhoz, hogy egy ilyen izzóval vakíts, azért jól el kell állítani a lámpát, amúgy nem jellemző.
A kínai xenon az más, azok keményen világítanak mindenhova, ez ellen védekezni sem lehet.“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Wiz Khalifa
veterán
Tesóm az Octavia-ba Osram tiszta fehért vett. Egy baja van annak az izzónak. Bazi erős. Sokan rávillognak hogy "he öcsém".
Smoke some weed nigga!
-
kicsitrash
aktív tag
Azt nem tudjátok véletlenül, mi volt tegnap az avas vk-nál? valakit nagyon kereshettek a rendőrök... 5-6 autóval szaladgáltak, a szomszédtól kérdezték, nem láttak-e egy kapucnis fickót...
Amikor mentünk ki a városból, akkor a corauchannál is állt egy yard... A médiában nincs semmi infó...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest