Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Honor 50 - apám nevében
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Univer1234
újonc
Új autó, Seat Arona. Az alabbi a probléma. Az automba megvettem az un Full Link lehetőséget, ami azt teszi lehetővé, hogy az alkalmas mobillal összekötve bizonyos alkalmazasok az autó egységén megjeleníthetők legyenek és onnan vezérelhetők is. Pl. Navigáció.
Ebbe a full linkbe van apple car play, android auto, es mirror link. Az első kettőn a wazze megy, de ugye az online. A harmadikon menne a sygic, ami offline. Mivel én online mobilnetre nem szánok pénzt, offline alkalmazást használnék. Vettem egy Samsung Galaxy A7 TELEFONT, ami kompatibilis a rendszerrel elvileg. Amikor összekötöm az alabbi kepek jönnek meg. Elinditva a navit, megy is, de csak addig míg áll a kocsi 😁
Elindulva kiirja hogy menet közben nem támogatott. Mi van? Mondom.
Letöltöttem hozzá a sygic által javasolt érvenyességi frissítéseket is, mégse megy.
Kéne valaki akinek megy es tudna segíteni.
A szevíz a samsungra a samsung meg a seatra mutogat.
Képet nem tudom csatolni, de megjelenik a car mode es a sygic embléma, az emlémák felett jobb sarokban ora áthúzva. Gondolom ez utal arra hogy menet közben nem megy. Ezt kellene eltuntetni. Hogyan.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB
- Cooler Master V550 80+ Gold moduláris táp
- 3090Ti videokártyát keresek megvételre .
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Gari ÚJ fedlap és kijelző
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 12 mini / 128GB / Yettel függő / 12Hó Garancia / akku:100%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest