Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
Szerinted - mint ezek szerint szakember - miért nincs az európai gyártók palettáján FHEV modell?
Én valahogy a PHEV-k létjogosultságát nem látom.
Viszont az általad leírtak alapján a Stellantis-féle MHEV technológia pont az FHEV irányába tart. Mi szól az MHEV mellett és az FHEV ellen? Attól eltekintve, hogy nyilván minél nagyobb az akksi, annyival drágább lesz az autó. Egy FHEV például nem csak harmadikig tud tisztán elektromosan menni, hanem akár 70-100km/h esetén is.
Én most a második FHEV-met nyúzom (előző japán volt, a mostani koreai) több okból is és nem értem, hogy miért csak a Toyota/Lexus és Hyundai/KIA/Genesis brandek nyújtanak alternatívát ezzel a technológiával. Amit egyébként nem bánok, mert rengeteg japán és koreai autó volt és van is a családban és egytől egyig remekül mennek, a mostanival is maradéktalanul meg vagyok elégedve, csak a szélesebb választék hiányát sajnálom. Na meg európaiként nyilván szívesen támogatnám az európai brandeket. Én csodálkoznék, ha egy Octavia/Golf, vagy egy Tiguan/Kodiaq FHEV hajtással ne lenne jó alternatíva pl. családiautóként egy TDI helyett. Vagy hogy Neked kedvezzek 308/Astra, vagy pont a tesztben szereplő 5008-as.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Főleg arra, hogy meglegyen a kvóta, ehhez pedig az elektromos hajtás minimumát adják a gyártók. Egy 5008-as Peugeot-ban próbáltuk megfejteni.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- EAFC 25
- Opel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Remek áron dobozos új Hp Envy x360 garanciával /2in1/i7-1355U 16GB 1 TB SSD FHD IPS Touch 15.6"
- X1 Carbon 10th 14" 3K OLED i7-1260P 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest