Keresés

Aktív témák

• chicken

senior tag

Ja és a legszebb, hogy minden levél végén ott van, hogy:

''...az első olyan antivírus program-feljesztő, amely az év 365 napján 24 órás terméktámogatást, valamint napi adatbázis frissítést
    biztosít...'' . Király!

• chicken

senior tag

Panda Supporttal folytatott levelezésem:

''Kérem futtasson le gépén egy Panda ActiveScant, melyet megtalál honlapunkon (www.pandasoftware.hu), vagy az alábbi linken
    közvetlenül: http://www.pandasoftware.com/activescan/com/activescan_principal.htm
    Ha teheti töltse le a program legutolsó verzióját (3.01.02).
    Használ esetleg bármilyen más vírusírtó programot a gépén a Pandával egyidejüleg?
    Vírusmentes környezetet, zavartalan munkát kívánunk!
    Amennyiben levelünkre 15 napon belül nem érkezik válasz Öntől, úgy problémáját megoldottnak tekintjük.
    Üdvözlettel,
    PANDA Software Hungary''

Ezt azután kaptam, miután megírtam nekik, hogy sem az ActiveScan, sem a Pcmagazinmellékletes, sem az ingyen letölthető verzió nem működik, valamint mindent, amit még kérdeznek a levélben...
    Erre válaszoltam, hogy mindezt megtettem, mint említettem, mi legyen?
    Következő mail, 2 nap múlva:
    ''Tisztelt Felhasználó!
    A PANDA Software Hungary terméktámogatási csoportja fogadta levelét. Tájékozatjuk, hogy észrevételének feldolgozása folyamatban
    van, válaszlevelünk megérkezéséig szives türelmét kérjük!
    Vírusmentes környezetet, zavartalan munkát kívánunk!
    Üdvözlettel,
    PANDA Software Hungary''

Jó.

Írom, hogy nagyszerű, tűkön ülve várom, hogy végre használhassam a terméket.
    Válasz 2 nap múlva: a fenti e-mail még egyszer, ugyanezzel a szöveggel. Visszaírom, hogy köszönöm, én se tudok mást mondani, mint eddig.:(((
    Az eltelt egy hét alatt elvesztem a türelmem, leszedem a nem működő Pandát, felrakok egy NAV-ot, most jön a mail, hogy ''Kérem az elábbi linkről töltse le a programot:
    http://updates.pandasoftware.com/soporte/psinfo/psinfo.exe. Futtassa le a programot, majd az általa generált GZ kiterjesztésű riportfájlt csatolja válaszleveléhez.''

B**kk*r négy (!!!) levelet kellet írjak, hogy kapjak egy toolt, amiből megnézhetik a log-ot! Most meg szedjem le a NAV-ot, rakjam fel megint a pandát, nézzek logot, ugye, aztán szedjem le, tegyem vissza a másikat, vagy ne netezzek addig vagy nemtom:F Nagyon jó termék kell legyen, hogy ennyit kell harcolni érte! :F:((:(

• chicken

senior tag

válasz bitfarkas #14 üzenetére

nekem is PC-újságos volt (újságelőfizetéssel), és azt csinálja, hogy végigszkenneli a floppyt meg a memóriát, aztán becsukja magát a progi, amikor a C:-hez ér.

Letöltöttem 30 napos próbaverziót, az is ezt csinálja, meg az online ActiveScan is (a böngészőt csukja be). Tökre nem hajlandó a merevlemezt szkennelni.

Nem tudom, mitől lehet?:F:(

Aktív témák