- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokesz007
aktív tag
Hali, kissé elszartam a hozzászólásom, 1000 bocs...
A SONY-kkal van baj, azokban a fólia mintha kimozdult volna a helyéről és cicereg benne...Hála Istennek a TECHNICS nem rossz a film volt szar, rosszul lett a hang a DVD-n grabbels után...Hangfalon is ugyan olyan szar volt a bal csatona....
Így már remélem érthető, a mondandóm...így még1X mit kezdjek a cicergő fóliával??Tépjem ki mint régen, vagy fussak még egy kört a garin??? -
dokesz007
aktív tag
Hy mindenki...have I a big problem...
tele van a legnemesebb testrészem a fülesekkel...igyekszem mindíg minőséget venni...MP3 hoz SONY MDR-ED31LP és MDR-G52LP (http://www.sony.hu/PageView.do?site=odw_hu_HU&page=AllProductsInCategory§ion=hu_HU_Products&productcategory=%2FAccessories+Recording+Media%2FACC+Headphones) és itthon TECHNICS RP-F500 van olyan középkategóriásnak mondanám...DE h rohadnának meg azzal h mindegyikbe teszenk a mágnesre valamilyen fóliát..nem tudjátok minek????Egy idő után elkezd ciceregni benne az a szar és megőrülök tőle...régi SONY-ból kiszedtem de az új még garis de megy a bohóckodás h nincs meg az eredeti csomagolás(9000 a legelső kis füles és a csomagoláson pattognak)...Szal nincs köztetek aki ért ezekhez, és segítene mit tegye vele...az itthoni fülesem meg egy csoda bár ma bezizzent az is ezért írtam most...de KORN-t halgatva elmúlt, lehet h ez hiányzott neki, és rühelli a DVD-t...szal csak ajánlani tudom ezt a fülest 1/3 áru mint egy AKG v SENNHEISER és tudja azt...(2 éve van meg és hibátlan, bár lehet h már nem lehet kapni, a ciccenést meg nem értem soha nem volt ilyen)...Ja és a mély letépi az ember fejét(persze tisztán, torzítás nélkül), a magasak pedíg új dimenziót képesek nyitni egyes zenéknél....
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Windows 11
- Elemlámpa, zseblámpa
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Lexus, Toyota topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 - 128 GB Midnight Black - Független BESZÁMÍTÁS IS
- Oppo Reno 7 5G 8/256GB 65w töltővel
- ERŐMŰ! HP Z2 mini G5 / i9 10900 (10 mag!) / 32GB DDR4 / 512GB NVMe SSD / Nvidia Quadro T2000 4GB
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest