- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danny-L
csendes tag
Óóóóó mifene.Épp visszaolvastam a témában és láttam hogy a haverom is beleírt
Pá az én haverom és én vagyok az a nagyfejű akinek nem jó az ő zenhaissere (vagy hogy a fenébe írják).Tényleg kicsi az én fejemre, meg nyomja a fülem.DE amúgy tényleg jól szól a fülese bár én 26E-ért nem olyat vettem volna az is biztos
Szépek a magasai és a közepes hangok is tiszták mint általában de a basszus vhogy nem tűnt elégségesnek az én vájott füleimnek.Ezzel nem azt mondom hogy az rossz vétel lenne.Hiszen márkás és jóminőségű csak mint írta azzal tényleg zenét kell hallgatni és nem Busta Rhymes-t.Arra az én fülesem alkalmasabb
-
Danny-L
csendes tag
Hello
Ha 15E körül szeretnél venni fülest akkor ajnűlom azt amit én vettem magamnak karira.Philips SBC HP890- 13690Ft a Media Markt-ban.
50mm-es meghajtó, Neodymium mágnes, CCAW tekercses, és 4méteres kristályos oxigén mentes rézkábel.+van hozzá állvány is.Ronda de nagyon jól szól egy Audigy hangkártyán.Ajánlom figyelmedbe
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Elemlámpa, zseblámpa
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Lexus, Toyota topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 - 128 GB Midnight Black - Független BESZÁMÍTÁS IS
- Oppo Reno 7 5G 8/256GB 65w töltővel
- ERŐMŰ! HP Z2 mini G5 / i9 10900 (10 mag!) / 32GB DDR4 / 512GB NVMe SSD / Nvidia Quadro T2000 4GB
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest