- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
isapeti
aktív tag
Idézek az 53. hsz-emből: ''Mivel sajnálatos módon a mai nap végleg betett az egészsgégemnek, a héten már nem megyek, de a kollégát ráállítom az ügyre mindenképp, aztán tudósítalak.'' Kollégát ráállítottam, de elküldött a pötsbe, hogy nem látszik ki a melóból, ugye természetesen az én betegségem miatt
Hétfőn már megyek és számolok ezerrel. Sorry még1x
-
isapeti
aktív tag
Okés. Megszámolom ôket, de nem biztos, hogy ma meglesz ez, nem gáz? Még 1 dolgon kéne elgondolkodni erôsen, hogy miképp fog eljutni hozzád, tekintve, hogy szombathelyi vagyok...
Sztem az lesz a legegyszerûbb, ha csinálok pár képet, aztán eldöntöd, mi fér még bele neked karcosság terén -
isapeti
aktív tag
Szia!
Épp a közelmúltban mappáztunk le többszáz lemezt, így felszabadult 1 csomó tok. Többnyire karcosak azért, mivel voltak használva, nemtom mennyire gond ez. Többségük éppen TDK. Érdekel így a dolog? Pontos darabszámot pillanatnyilag nem tudok, mivel ki kéne válogatni a törötteket, de úgy is meglesz párszáz, az tuti.
Ja, és a papírkája némelyiknek meg van firkálva...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fujifilm X
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bittorrent topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Bower & Wilkins px7s2 garanciával eladó.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest