- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Aktív témák
-
bendi
tag
mindig csak a pénz, meg az evés

Ezzel van nekem is bajom
Esetleg tudnál ajánlani egy hasonló minőségű, fekete, jólszellőző házat, amiben kényelmesen elfér az alaplap az egyéb bedugott vackokkal?
Márcsak ha mégse jönne össze az áfázás,
mert akkor lesz a ráfázás...
hohhooo, de jó kis fűzfapoéta vagyok így ma délelőtt
-
-
Old Death
senior tag
NorthQ és a Coolermate ventik kékek, nekem piros kellene, ha már világítós
utána néztem: Bővebben: link az alja fele... a lényeg, h halk
no most nem tudok dönteni... de majd egyszer eljön az idő amikor döntenem kell, h mi legyen, hajlok még mindig egy átalakító fele (1400 pénz) no meg egy pirosan világító Revoltec venti fele (2600 pénz) de nem tudom
olyan határozott vagyok amikor pénzt akarok kiadni...
még egy kérdés: Thermalright SI 97 erre lehet feltenni ventit (ha igen mekkorát) láttam lukakat, de aztán a fene tudja... v fölösleges?
majd még megnézem a teszteket ill. h melyik lenne a legköltségkimélőbb/ hatásfokban a legjobb... -
Sub-S
senior tag
Nagy terhelés alatt sem növekszik a hangja?(vagy már alapból max terhelésen nézted?
)
A 400-as áránál elírás van a honlapodon, a nettó/bruttó érték megegyezik, remélem a bruttó a helyes és a nettó van elírva
, mondjuk korábbi tájékoztatásod alapján egyiknek sem felel meg,
vagy ez most valami akció? 
-
-= CsoCso =-
tag

jólvannacsakvicckedvéért (lásd: nRu3 : Bővebben: link)
sz'al kábé mikor mehetek (ha mehetek)?
#2101 ? -
erdoke
titán
Mit szólsz ehhez: Bővebben: link
Nem hoznál be nekem innen egy A64 3500+ és egy OCZ PC4000 1 GB Dual kit + HL2 kombinációt? Ha jól számolom, akkor ez így 466 $ kint. Postaköltség nem lehet túl sok.
A HL2 a tiéd lehet. 
-
-= CsoCso =-
tag
Na és mi a különbség az elmélet...
Akkor szólsz majd, ha mehetek érte? (én is Óbudán vagyok, megpróbálnék odatalálni...)
Jut eszembe; nem tudsz véletlenül olyan (fekete) előlapi panelt, amin kapcsoló is van? Nem akarom, hogy a neon folyton világítson.
Viszont most, hogy már a procimat is tekergetni kell majd, végképp nem akarom a potikat a házban elszállásolni.
[Szerkesztve] -
Xidex
tag
Mivel mindegyiket 4 állapotban mértem, és újra is kellett indítani minden állípot között, és hűtők egy részét fél óra alatt lehetett csak feltenni.
Tehát a teljes tesztelési idő egy-eygy hűtőre másfél-2 óra volt. Volt 4-5 hűtő amit több féle ventivel kellett tesztelni, illetve passzívan is ki kellett próbálni, azokra 3-4 órát számoljunk.
Ezt beszorzod 15 hűtővel, és kijön, hogy 40 óra volt a tesztelési idő, úgy hogy ebbe még a cikk megírása nem is számít bele, plusz csináltam vagy 200 képet, azokat át kellett méretezni, és belinkelni nagyíthatóvá.
És én voltam a futár is mindenhova, de ebből is elég volt, majd a BestPC eljátsza a nagyúrt, és a cégek fogják kihozni a tesztcuccokat, hiszen ennyit megtehetnek, hamár ingyenes lesz az összes teszt nyár elejéig.
Amúgy meg hülyeség volt ekkora tesztet csinálni, legközelebb csak 5-6 hűtőt fogok kinozni egyszerre, és akkor lesz idő 1 órás terhelésre.
a 80-as javítva 92-re. -
LukE
veterán
heh, ugy latszik google forditas nem szereti, ha van elotte referer, vagy a rak tudja.
Ezt http://216.239.39.104/translate_c?hl=en&u=http://www.cooling-masters.com/articles-28-0.html
irjatok be egy uj ablak cimsoraba, es mennie kellene. Legalabbis nekem szokott mukodni...
[Szerkesztve] -
Alvin_ti4200
félisten
Na megnéztem az Arctic-Cooling honlapján az ATI Silencer 4 dobozának a képét és azt írják rá, hogy PCI-E-s X800-akra is felmegy, szerinted lehetésges?
Mert zárójelben csak Pro, XT, XT PE és AiW-t írnak, míg a Rev. 5.-nél X800-at (R430), X800XL-t és X850-et, márpedig nekem X800-ra kéne a hűtő
Gondolom nem lehet úgy elhozni, hogy ha nem kompatibilis a kártyámmal, akkor visszaveszed
-
Xidex
tag
wazz. ALM profi magyar gyártmány, P4-en hűt mint az atom, de a rohadt AMD-re nem megy fel rendesen, pedig atom erősen rá volt szorítva, bekapcsolom és 80 fokos a proci áhh...fél órát nem tudtam bekapcsolni a gépet, és utána is volt valami baja, de kicsit megpiszkáltam a magot, aztán megint jó lett

-
nicevolley
tag
Nem ez az első hűtő, egy glacialtech igloo 2520 volt előtte. Azzal kb 56 idle, 67 volt terhelve. Ezért is cseréltem.
+10-et megy fel terhelésre kb. Tehát úgy 60-63. Ezt sokallom az igloo után!
Tapintásra langyos, és ha akarom el tudom csúsztatni a magon. Ehhez képest az igloo meg sem moccant.
Mi lehet a hiba? -
tud@kozódoo
csendes tag
köszi.
azért kell ilyen kicsi borda, mert nem fér be más a arctic alá, sajna pont alá esik a vgamnak
(MSI Neo Platinum)
nem tápot kell szétszedni, hanem az X800XT tápkábelét akarom összekötni egy ventiszabályzóval, s az a gond, h a ventiszabályzó csatlakozója más sorrendben van kötve. meg a másik gáz, h nem is nagyon tudnám beleerőltetni. de ha kiszedem a tüskéket, akkor simán rányomhatom az X800-ra, nem?
Aktív témák
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Horgász topik
- Socket AM5
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX 16GB 1000GB 1 év garanciával
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

80mm-es és pesrze piros, már ha van... v csak 120mm-esből van 2 fajta? már ha van 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)