- Mobil flották
- Szerényebb panelt kap a OnePlus 15
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Foobar
tag
8 db kis téglalap rézborda kellene majd - ja nem is 8, hanem 16
Jól számolok? Tehát 1 csomagban 8 borda van, ami egy db ramra elég, ugye? És ez 1900 Ft.
OFF: 1 láma kérdés: ugyanazok a bordák jók rencermemók chipjeire is, mint ama videókártyákra, amiken téglalap-ramchipek vannak? Tehát egy méret?
Még az lenne a kérdésem, hogy hővezető ragasztó is jár hozzá?
Thx -
Gorneck
legenda
Ebből kéne kettő: Bővebben: link
No és ebből: Bővebben: link -
erdoke
titán
Van vmi tesztje ismert oldalon? Közben nézegetem én is, csak hátha így gyorsabb.
Az nF4 hűtőjére vmi ötleted?
Ilyen mennyi lenne : Bővebben: link? -
erdoke
titán
Két kérdés:
1. XP-120 helyett valami hőcsöves, ami lehetőleg hátrafelé fúj? MSI lapora nem megy fel az XP-120, és csak rendelés után néztem meg. (Nem mintha SOS lett volna jobb drága lap). A proci mögött van egy nagy MOSFET aluborda, amit tapaszal tettek fel, ráadásul egy 6500 rpm-es kis siítóval szellőzik. Ha átpasztáznám, és a prociventi tolna át rata elég levegőt, akkor talán lehúzhatnám a kis süvítőt.
2. Silencer ''feje'' alatti NB hűtőt (lapos, igénytelen kis hajlított alulemez, a közepén egy 6500 rpm-es süvítővel) mire tudnánk lecserélni?
Előre is kösz! -
guti1
tag
Hát nemsokra, három magyar sajtóterméket veszek abból kettőt rendszeresen (mindkettő hetilap, mindkettő csütörtökön jelenik meg, az egyik kicsit szélesebb spektrumú (ötletes címoldalakkal), a másik már inkább tematikusabb, de van átfedés a tematikák között) és egy zöldszínű napilapot kicsit ritkábban (najó előfordul h veszek egy sárgásszínűt is..
)
-
riska1982
aktív tag
Szia!
Ma rendeltem tőletek Újpestre CPU coolert. (S. András) néven.
Lenne 1-2 kérdésem:
Az árak nettó vagy bruttó árak (mert azt nem találtam meg a weboldalon)
A futár szolgálattal történő szállítás mennyibe kerül?
Az árut mikor kapom kézhez?
A válaszokat előre is köszönöm.
Bocsi a választ nem ahhoz a hozzászólásodhoz akartam fűzni
[Szerkesztve] -
-
operator10
senior tag
Helló.
Nemnagyon értem, pontosan mire gondolsz, biztos a nagy melegben már nem úgy fog az agyam ahogy kellene
.
De annyit vágok hogy jön hamarosan a csomagomvagy esetleg már mindkettő
Emailom megkaptad a ''pórtendelésemmel''?
''És azt hiszem a módja tényleg baráti - ugye operator10?''
Ez valami Jót jelent nekem?? -
T-
tag
Tisztelt uram!
Ha esetleg úgy adódna hogy kipróbálnád a vízhűtést és még ráadásul a (szerintem) legjobb márkát, nagyon szívesen segítek a választásban.
Én nálad kezdtem el csendesíteni a gépem, innen már csak a víz lehet a következő lépcsőfok amit én meg is léptem.Ne aggódj azért még kell ventillátor a házhoz-ba.
Én jelenleg a innovaSET XxK szettet használom innovaKonvekt-O-Matic Maxi hőcserélővel plussz egy innovaRADI single Papst 4412 F/GL-el hűtve a proci elé bekötve közvetlenül ja meg egy Tank-O-Matic - külső víztartály ami még plussz hőleadó felület.
Örülök hogy ezt a típust választottad, bár az általad forgalmazott termékek alapján nem is gondoltam volna másra pláne még hogy ''ismerlek'' is.
Szerintem nem fogod megbánni.
Az meg hogy egy profi léghűtést értékesítő boltban vízhűtéses gép dolgozik,miért is ne,egyszer mindent ki kell próbálni.
Üdv T- -
P4Laca22
tag
Szia TTS!
Mostanában volt egy kis időm, és belemélyedtem Relic kompresszoros hűtésének szerelésébe. Meg lett csinálva a szigetelés és a leszorítás, és elég meggyőzően működik. A max. eddig 2800 MHz volt 1.9 volton, de volt egy 3 gigás boot-képernyőnk is. A proci alapon egy 2600+-os Athlon XP-M, ami asszem olyan 1900 MHz körül van alapon 1,575 volt fesszel. Van kép is, de az ''csak'' 3200+-on 1.7 volton, íme: Bővebben: link
További képek is várhatóak lesznek -
Lamair
aktív tag
hella tts!
tegnap kaptam meg utánvéttel az articcooling nv silencer5 rev 2-őt, sajnos garlevelet nem kaptam
kérlek postázzátok azt is!
előre is köszi
pkurucz(kukac)axelero(pont)hu ról küldtem a megrendelést ebben a mailban a címem is ott van!
üdv
Lamair
illetve egy kérdés:
articcooling nvsilencer ram moduljain rajtahagytátok a hővezető habosított genyát vagy le kell szedni?
[Szerkesztve] -
al_age
senior tag
Fergeteges ötletem támadt: változó geometriájú venti!!
Minden lapát két összetoldott részből állna. A lapátok végén röpsúlyok lennének, amelyek megnyújtják a lapátokat, amikor ez szükséges. Sok házban hátul szélességre csak 8 centis ventik férnek el, magasságra pedig beférne egy 12-es is. Na ezekre a helyekre mehetne a találmány, 8*12-es méretben. A röpsúlyok a hosszabb részekben megnyújtanák a lapátokat, a rövidebb részeken pedig a venti tokozása nyomná össze azokat. A súrlódás csökkentése érdekében hetente zsírozni kellene az érintkező felületeket (a venti mindössze kb 40%-át), de hát valamit valamiért.
A műremek fantázianeve: ''Oválventi''
Lényegében bármilyen méretkombinációban el lehet készíteni, egyéni igények alapján is.
Ezt jó érzés volt kiadni magamból, köszönöm a figyelmet, holnap pedig megyek a szabadalmi hivatalba.
[Szerkesztve] -
-
operator10
senior tag
Húh, valamit félre írtam vagy értettél.Szóval nekem csak a ház kellene, táp nélkül.Mert most vettem 3 napja tápot.Tehát csak a ház ára érdekelne, és A kitt árát pedig már megnéztem az oldaladon.Félek arra most nem lesz keret.De a ház nagyon érdekelne.Sőt ha megtudunk eggyezni, még ventik is kellenének majd bele
-
operator10
senior tag
Helló.
sajna lehet hogy bajban leszek.Megmértem az eredeti hűtőt a lapon.Ez 40x40-es.ha jól látom a Thermalright pedig 45x45-ös.Ennyi még talán el is férne, de a felfogatással lennék gondban.ugyanis hogy is mondjam ''srégen'' vannak a lyukak a lapon.A Thermalright-en pedig ha jól látom akkor nemEzért csak srégen tudnám felszerelni de annyi helyem meg már nincs a lapon.Tehát totál elvagyok keseredve.Ja a lapon a lyuktávolság pedig ha jól mértem akkor kb 55-60mm között van.Van valami mentő ötleted vagy marad a passzív megoldás.Viszont ha passzívat veszem meg, akkor kellene valami nagyon halk, és nagyon bika 8cm ventillátor is.Ami majd a ház elejéből fújná a passzív bordára a rengeteg levegőt
-
operator10
senior tag
Helló.Végre rádtaláltam.A segítségedre és remélem a termékeidre lenne sűrgősen szükségem
Van egy Asus A8N SLI lapom.Egy darab 8500-at pörgö iszonyatosan zajos chipsethűtővel.Na, ezt szeretném valami igényesebb modelre lecserélni.Kérdésem az lenne hogy mit javasolnál rá?Lehet passzív, de ha biztonságosabb valami ventis megoldás erra i s vevő vagyokJa és még egy kérdésem lenne.Hogy postázol e esetleg?Mert sajna Pesttől én marha messze lakom
-
Monya78
veterán
''rendes ventiket''
Ezt a tulajdonságot még nem ismertem a ventillátorok témakörben...
A lényeg olyan ventillátort keresnék ami 12cm-es, halk 20dB környéke, Uv reagens anyagból legyen az egész, de ne legyen rajta semmilyen LED...
Ha ilyesmit tudsz más tipusból akkor szólj...
Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
- ÚJ SOHA NEM HASZNÁLT! Hihetetlen minőség megfizethető áron! Razer blade 17 RTX2080super 4koled TOUCH
- 1MIISI HELYETT! vadonatúj garanciás asus zephyrus g16 ! 32GB RAM!!! Oled
- Bravo 15 C7VE 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Lista frissítve (1000+ db laptop - 2025.10.07) - RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest