- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazsnak
tag
Launchert amit linkeltel megneztem de sajnos nalam nem opcio, sajnos 'mezei' felhasznalonak lenne a keszulek, ez szamara bonyolult, olyan kellene ami mindenfele ertesitesi savot eltuntet, nincs ikon meg semmi, es az alap minix taviranyito eleg neki.
Peldakepp, lehet ez lesz felrakva, de sajna nyelvet nem tudo emberrol beszelunk, szoval nincs konnyu dolgom, de igy kihivas :-)
Mindenesetre en kiprobalom, de valami kevesbe bazari kinezetu kelene
-
Lazsnak
tag
Telefonon nekem a cm modok mikor fagytak mert volt h elkezdtek, egy gyari visszaallitas megoldottta. Amennyiben ezutan visszateszed az appjaidat es szinten elkezd fagyni, akkor valamelyik app lesz a hibas.
Amint raerek rateszem az 5os verzioju minix fw-t, a 6os egy pre verzio lattam a forumjukat en is olvasom, kilottek a nagykozonsegnek netatesztnek :-) egyenlore megprobalom az utolso stabilt aztan ha majd nem sikerul betoltenie igy sem a funkciojat nalam marad jateknak amig nem talalok hasznaltaho xbmc megoldast.
Xbmc gotham nekem vitte a videot de hang egy iszonyatos suvites es serceges volt, ezek szerint nalam volt valami es kellene mukodnie. Megprobalom ujra az fw update utan.
Mivel oldod meg hogy sdkartyara backupolod a rendszert? Melyik app vagy mit hasznalsz. Ez erdekelne, mert amint latom surun jonnek az updatek.
Probaltal mar oc kernelt? Gondoltam rarakom az 1,8ghz-es verziot allitolag iszonyatos a kulonbseg vele, es tok huvos, van majd 2ghzes kernel is. Probaltal mar ilyesmit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen TV-t vegyek?
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Windows 11
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- További aktív témák...
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AMD Ryzen 7 7800x3d gamer pc eladó! Részletek a leírásban.
- X99/E5-2680 V4/16 GB RAM/240 GB SSD
- Kezdő Gamer PC olcsón! Ingyen szállítással
- PCLab Mini M-218 i3 14100F / 16GB DDR5 / GTX 1650 halk, profin összeszerelt DDR5 build
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest