- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazsnak
tag
hat....konzolnak vicces a masina
onlive nevu kis cuccot feltettem, meg ps3 kontroller, es mehetnek streamen az AAA kategorias jatekok
, de ez csak okorkodes,xbmc vegtelen mennyisegu verzioja kozul mar sokat kiprobaltam de a hardware dekodolas nem a tuti sajnos, a 720p sokszor szaggat vele, mas lejatszoval okes, de pl fullhd filmeket mivel jatszasz le? az meg picit darabos azert, milyen lejatszot hasznalsz, vagy mx player azota is meg archos?
minix forumon logok minden este hatha jonnek uj firmwarek, amivel azert javul a kisgep....kar hogy a rockchip azert nem tuti tamogatottsag szempontjabol.
sajnos minden idomet felemeszti az xbmcvel valo szarakodas gorcsosen azt akarom mukodesre birni....talan egyszer eljut alphabol betaba es jobb lesz majd
igy massal nem is nagyon foglalkoztam
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Videó stream letöltése
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG Crosshair VIII Dark Hero + 2x16GB Corsair Vengeance RGB Pro 3600MHz CL18
- Dell Optiplex 3080 micro, i3-10105T (4 mag, 8 szál), 8GB RAM, 256GB SSD, Bővíthető
- ÚJ ASUS CORE I5 14400F Gamer MAX PC 10X4.0GHz 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB DDR6 600W 2ÉV GAR!
- Asztali PC v5 , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- HP Z440 GAMER OPTIMUM WORKSTATION PC 4X3.6GHz 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB DDR6 WIN11 1ÉV GAR!
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

onlive nevu kis cuccot feltettem, meg ps3 kontroller, es mehetnek streamen az AAA kategorias jatekok
, de ez csak okorkodes,