Hirdetés
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Akciófigyelő: December 24-ig tart az Ulefone karácsonyi leárazása
- Bemutatta a Xiaomi a Redmi Note 15 és Note 15 5G globális változatát
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
- iPhone topik
- Magisk
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cgod
tag
Volt valahol phn egy teszt, két magos atom még ha jól tudom egy jó darabig nem nagyon lesz. Viszont ebben lehet húzni a proccot, akkor elvben lényegesen gyorsabb...HD cuccokat én nem nagyon játszatnék vele..
Ha HW-san tud kódolni a vidkari, akkor gondolom inkább ram meg vinyósebesség lehet a szűk keresztmetszet...
-
cgod
tag
Így meg akkor eladó lett, intel meg nagyot alakított...szóval ah valaki idézni akar, akkor van egy eladó ilyen lapon 150es mATX táppal...vagy cserélhető DDRII es, natív satás lap+procc kombóra, tudom nem fórumon kell hirdetni, apróba is fel van téve...
-
cgod
tag
Napotnapot!
D201GLY -om van, és SIL3114 -es sata karim. És nagyon nem szeretnek engem. Gép bootol, sata kari bios bejön, és ha van rajt bootolható eszköz el is száll egyből. Ha nincs mondjuk winyón boot, akkor felismeri, továbbugrik, ha van, akkor vagy biosfeliratnál fagy, vagy pedig amint felismeri a winyót a méretet már nem írja ki, halál. Netet körbekutattam, fórumban is kerestem, semmi.
Igazából így kéne működnie, ahogy van, mivel low cost fileservert akarok csinálni. Sata kártyán legújabb bios, alaplapon nem tudom milyen régi. Másnak ilyen gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR5 5600MHz CL40 Beast Black RGB XMP - 8 év gari! -
- Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 5600MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év gari! -
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Beast Black XMP/EXPO - 10 év bolti garival! -
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év bolti garival! -
- Corsair 2x16Gb 6400 cl32 hynix a-die eladó ( cl34 7800!!!)
- Apple iPhone 12 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest