- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Telekom mobilszolgáltatások
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cgod
tag
Volt valahol phn egy teszt, két magos atom még ha jól tudom egy jó darabig nem nagyon lesz. Viszont ebben lehet húzni a proccot, akkor elvben lényegesen gyorsabb...HD cuccokat én nem nagyon játszatnék vele..
Ha HW-san tud kódolni a vidkari, akkor gondolom inkább ram meg vinyósebesség lehet a szűk keresztmetszet...
-
cgod
tag
Így meg akkor eladó lett, intel meg nagyot alakított...szóval ah valaki idézni akar, akkor van egy eladó ilyen lapon 150es mATX táppal...vagy cserélhető DDRII es, natív satás lap+procc kombóra, tudom nem fórumon kell hirdetni, apróba is fel van téve...
-
cgod
tag
Napotnapot!
D201GLY -om van, és SIL3114 -es sata karim. És nagyon nem szeretnek engem. Gép bootol, sata kari bios bejön, és ha van rajt bootolható eszköz el is száll egyből. Ha nincs mondjuk winyón boot, akkor felismeri, továbbugrik, ha van, akkor vagy biosfeliratnál fagy, vagy pedig amint felismeri a winyót a méretet már nem írja ki, halál. Netet körbekutattam, fórumban is kerestem, semmi.
Igazából így kéne működnie, ahogy van, mivel low cost fileservert akarok csinálni. Sata kártyán legújabb bios, alaplapon nem tudom milyen régi. Másnak ilyen gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VPN topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Jogász topic
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest