- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodin
senior tag
Nem tudja valaki létezik a lapra win98SE driver? Az Intel oldalán sajnos nincsen. Ha belegondolok minek csináltak volna, de hátha..
-
Bodin
senior tag
Megrendeltem tegnap este az Ebolt-ban 12k-ért. 8-tól nyitnak és 8 óra 9 perckor már jött a mail hogy raktáron van, mehetek érte. Nem tudom automata-e, de akár így, akár úgy korrekt!
-
Bodin
senior tag
válasz
Sir Psycho #621 üzenetére
Köszönöm a válaszokat neked és tlac-nak is!
Most már van nekik aktív is. A passzív az ami nem volt fent a honlapon, de a kérésemre feltette a csávó(nagyon segítőkész volt).
Átalakítót inkább nem vennék. Van itthon elég táp amiből tudnék csinálni. Majd feláldozom az egyik molexet a háromból.Majd ha hazaértem beírom ide a táp adatait. Kíváncsi vagyok mit mondtok biztonsággal elviszi-e majd.
-
Bodin
senior tag
Sziasztok!
Üdvözlöm a topiknyitót és minden fanatikus miniPC építőt.
Először is berakattam a kínálatba a passzív hűtésű változatot is: E-bolt
Kettő: én is szemezgetek egy ideje a lappal és lenne egy kérdésem. Sry ha már valaki kérdezte ezelőtt. Úgy láttam van rajta 4 tűs kiegészítő tápcsati is. Nem is indul el enélkül?
Van nekem egy igen pici 100W-os tápom, de sajnos nincs rajta. Az nem lehet megoldás ha valahonnan a tápból le tudnék venni 12V-ot?
Másik. A passzívat néztem ki. Külső venti nélkül milyen hőmérsékletű kb a proci?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- BestBuy ruhás topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- ArmA 3 - This Is War
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Star Trek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest