- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 17 - alap
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pretorian06
csendes tag
válasz
Sir Psycho #764 üzenetére
Szia,
Köszi a segítséget!
Tegnap visszavittem a lapot de a boltban sem tudtak életet lehelni bele, szóval csere. Úgy néz ki döglött... Sajnos raktáron nem volt nekik, így valószínű holnapra jön meg a másik lap. Úgy nem fogom elhozni, hogy ne lássam működni!
Remélem a hozzá rendelt kingston ram jó lesz...Nem akarok már több kört futni ezzel a cuccal!
-
Pretorian06
csendes tag
Köszi a válaszokat!
Valószínű az lesz, hogy hétfőn visszaviszem a boltba és próbáltatok bele ramokat. -
Pretorian06
csendes tag
sziasztok,
A minap vettem egy D201GLY2A lapot, de sehogy sem tudom életre kelteni.
Próbáltam több ram modullal is (Veritech DDR2 1GB 667Mhz ill. Transcend 512MB 800Mhz) de egyikkel sem hajlandó elindulni. Természetesen ezek és a többi periféria más gépekben működnek (monitor, táp). A proci venti felpörög, az alaplapi led folyamatosan világít, de a monitor továbbra is sötét marad.....
Most szerintetek az alaplap döglött (remélem nem), vagy csak nagyon kényes a ramokra? Ti milyen modulokat használtok?
Volt már valakinek hasonló tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- BestBuy topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Futás, futópályák
- Milyen egeret válasszak?
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Diablo IV
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX B365-F GAMING
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest