Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• azbest

félisten

válasz t72killer #1180 üzenetére

hát attól függ kitől veszed, milyen kuponokat tudsz aktiválni. Lesz majd itt még nov 11 előtt, közben, után és decemberben is akciós hét :D Ettől félek.

Nem tudtam ellenállni és még egy GMKtec M7-et rendeltem. Úgy láttam mivel spanyoloktól (franciákon át) eun belül küldi, így jobban jön ki euroban fizetni. És 280 euro-ról 30 euro-t levont az alis choice day kupon, plusz az eladó főoldalán is volt egy 2 euros kupon, így 248 eurot fizettem érte. (most elég drága az euro, de aktuális árfolyamon is jobban jön ki, mint dollárban).

Néztem egyénként az M6-ost is, de 233 euroról indult eun belül és 2+8 euronyi kupont tudtam volna érvényesíteni, ahogy láttam, szóval 233 euro lett volna. Ahhoz képest a 25 euro difit már csak megéri a plusz két mag, 40Gbps usb4 portok és a jobb hűtésű fémház az M7-nél :D Viszont a ddr5 ram vásárlásnál mindig szívom a fogamat, mert elég drágák és azt nem is érdemes kintről rendelni. Amúgy kubernetes cluster üzemeltetést tanulok, szóval simán telerakom őket gyakorlás közben. Még így is egy kis-közepes erősebb noti árában leszek egy homelab clustert felépítve :B

Ja meg ez az eladó lehet kicsit trükkös. A múltkori akciónál 2-3 nap után kiírta, hogy egy plusz 20 eurós extra szállítási költség itemet is meg kellene venni aki akkor veszi a "nagy futáros forgalom" miatt. Én még előtte, és akció előtt rendeltem az 310 dolcsiért, de jól időzítve 275 dolcsira le lehetett volna kuponozni, mielőtt még kiírta a plusz díjat.

Beírtad a checkoutnál a megfelelő árszinthez tartozó kupont, ha még nem használtad fel?

Lehet a másodikon kipróbálok játékokat először, aztán esetleg megpróbálom, hogy az usb4 porttal a két gépet össze tudom-e kötni 40Gbps usb alapú hálózattal :D Bár ahhoz valsz proxmox-t kell telepíteni, mert esxi ilyet nem tud.

Új hozzászólás Aktív témák