Hirdetés
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
t72killer
üzenetére
hát attól függ kitől veszed, milyen kuponokat tudsz aktiválni. Lesz majd itt még nov 11 előtt, közben, után és decemberben is akciós hét
Ettől félek.Nem tudtam ellenállni és még egy GMKtec M7-et rendeltem. Úgy láttam mivel spanyoloktól (franciákon át) eun belül küldi, így jobban jön ki euroban fizetni. És 280 euro-ról 30 euro-t levont az alis choice day kupon, plusz az eladó főoldalán is volt egy 2 euros kupon, így 248 eurot fizettem érte. (most elég drága az euro, de aktuális árfolyamon is jobban jön ki, mint dollárban).
Néztem egyénként az M6-ost is, de 233 euroról indult eun belül és 2+8 euronyi kupont tudtam volna érvényesíteni, ahogy láttam, szóval 233 euro lett volna. Ahhoz képest a 25 euro difit már csak megéri a plusz két mag, 40Gbps usb4 portok és a jobb hűtésű fémház az M7-nél
Viszont a ddr5 ram vásárlásnál mindig szívom a fogamat, mert elég drágák és azt nem is érdemes kintről rendelni. Amúgy kubernetes cluster üzemeltetést tanulok, szóval simán telerakom őket gyakorlás közben. Még így is egy kis-közepes erősebb noti árában leszek egy homelab clustert felépítve
Ja meg ez az eladó lehet kicsit trükkös. A múltkori akciónál 2-3 nap után kiírta, hogy egy plusz 20 eurós extra szállítási költség itemet is meg kellene venni aki akkor veszi a "nagy futáros forgalom" miatt. Én még előtte, és akció előtt rendeltem az 310 dolcsiért, de jól időzítve 275 dolcsira le lehetett volna kuponozni, mielőtt még kiírta a plusz díjat.
Beírtad a checkoutnál a megfelelő árszinthez tartozó kupont, ha még nem használtad fel?
Lehet a másodikon kipróbálok játékokat először, aztán esetleg megpróbálom, hogy az usb4 porttal a két gépet össze tudom-e kötni 40Gbps usb alapú hálózattal
Bár ahhoz valsz proxmox-t kell telepíteni, mert esxi ilyet nem tud.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Posta, csomagküldés
- Nyomtató topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Prémium ITX Gamer PC Setup (RTX 3070, 32GB) + 180Hz QHD Monitor és Perifériák
- Apple iMac 21.5" (2017) Kétmagos i5-7360U 2.3Hz 8GBGB/ 256GB SSD , üzletből, garanciával
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 5050/5060/5070/5080 +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- HP Omen gamer szék Citadel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ettől félek.