Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Lehet, csak belement a por.
a fém fedél csavarjait kitekerve valsz ki lehet emelni a lapátos-mágneses részt és kitörölgetni a port belőle akár valami alkoholos fültisztítóval. Aztán befújni szilikon sprével, mert az csúszósra szárad meg és nem ragad bele por. Anno thinkpad t61-ben többször sikerült így felújítani a ventit, mielőtt tényleg tönkrement.
Nem csír, nem olaj, nem wd40 zsírtaszító változat, hanem szilikon spré.Talán cn60 radial vagy blower fan vagy hasonló néven lehet amúgy. A google nem nagyon dob találatot 5v 0.1A (0.5w) fajtára. Ami hasonlónak tűnik, az 1.1W [link] más fordulatszámú lehet. Már a neten találtam miko-fan md5008hs képet olyanról is hasonló gépben, amire 0.25A van írva, szóval lehet az is jó. Az enyémben nem tudom milyen van, nem néztem még.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest