- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
JamesHolden
üzenetére
szia, linkeltem múltkor már ahonnan én rendeltem m7-est. Kb a legolcsóbbnak tűnik eu-n belüli küldéssel. [link] euro pénznemben rendeltem, mert ő úgy látom abban számolhat és akkor jobbra jött ki, mint dollárban. Most van úton egy ilyen. De ugyanettől már szeptember elején is vettem egyet, amikor megjelent a gép. Azt már használom két hete szervernek. [link]
Erre tudtam a 30 euroért az alis akciós kupont 10cd30, 2 euroért a bolt saját OOGR1O2ORNMA kuponját levonni.
Rendelés után kb 4 munkanappal ad követési számot (dhl expressben még csak beregisztrált küldeményként látszik), ami még valsz spanyolországból utazik kb pár napot, aztán megjelenik követhetőként a dhl express rendszerébené ahogy megmozdult, másnap itt volt. 10én rendeltem és 17én vettem át.
Ram és ssd nélkül. Nem tűnik olcsóbbnak ismeretlen fajta rammal. Itthon Adata 32GB-os 4800-as párt tettem bele és gond nélkül megy. Adata a legolcsóbb. De múltkor alzán volt coursair 2x32 es 4800-as is akcióban. Szerintem jó eséllyel kapsz hasonló áron itthon is ramot, nem feltétlen éri meg aliról azt. Az ssd szintén. Az m7 procija 4800as ramot támogat.
#1213DaVE-1
A gmktec hivatalos oldalán figyelni kell, mert az M7-nél nincs eu-n belüli, már áfás választási lehetőség. Szóval valsz kínából jön és akkor plusz áfa és plusz hagyományos vámkezelési díj lehet rajta. Te magyarországra rendeltél tőlük m7-es gépet? Mert más gépeik közt van, aminél lehet eun belüli áfás árasan is vásárolni.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Gitáros topic
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Anime filmek és sorozatok
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Háztartási gépek
- Házimozi haladó szinten
- PotPlayer
- Ageia PhysX ppu - az első fizikai gyorsítókártya
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Igel H850C - mini router/NAS/Home Assistant
- Új 2k Gamer PC Ryzen 5 5600/RX 6700 XT 12Gb/32Gb DDR4/500Gb - 1Tb SSD/2-4 Év gari
- Új 2k Gamer PC Ryzen 7 5700/RX 6700 XT 12Gb/32Gb DDR4/500Gb - 1Tb SSD/750-850W 2-4 Év gari
- Ryzen5 3700x 8core / GTX 1660 Super / SSD 500gb / HHD 2tb
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest