Hirdetés
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MWC 2026: Kezünkben a most bemutatott Nothing Phone (4a)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kiszivárgott termékoldalról derültek ki az Honor 600 Lite fontosabb adatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
NAS-ról nincs gondom, rendszerint a NAS mappáját felcsatolom hálózati meghajtónak, és kész, semmi hálózati beállítást nem változtattam. Annyi, hogy az elején otthoni hálózatot választottam minden megosztással. A NAS mappáit is fel tudom csatolni, a nyomtatás is megy gond nélkül. Úgy látom, neked a másik irányba van problémád, a Win gépről szeretnél megosztani, és azt nézni a médialejátszón. Ehhez nem tudok hozzászólni, nincs médialejátszóm, és közvetlen két gép egymás közti megosztását sem használom, mert a NAS-ra felmásolni egyszerűbb, amit másik gépről is el akarok érni. Van itthon Linux, Mac, Win különböző verziói, nem szivatom magam közvetlen megosztással a gépek között
Csütörtökön kipróbálom hdmi-n kiküldött hanggal, aztán meglátjuk. Bár szerintem nagy generáció különbség van a két gép között, esélyes, hogy az en tapasztalatom nem releváns a te gépedhez. Addig is inkább driver fronton néznék körül még.
Ja, ami viszont érdekes lehet, a szomszéd srácnak van valami kínai laptopja N4100-zal és Win 11-gyel, a hét elején egy frissítés óta nincs hang se bt-on, se a gép saját hangszóróin, sem a 3,5-es fülhallgató kimeneten. Egy barátjának ugyanilyen gépe van, nála is ugyanez a helyzet, szóval ha ez nálad is mostanában kezdődött (okt. 16-i a frissítés), akkor ez is lehet a baj. Próbáltam eltávolítani a frissítést, kiírta, hogy kész, de valójában nem távolította el. Még ma kipróbálom nála az usb hangkártyámmal, ha az megy, akkor relevans lehet a te esetedben is.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Parfüm topik
- PlayStation 5
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Projektor topic
- Samsung kuponkunyeráló
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 229 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Dell Alienware AW2521HFLA 25" 240Hz Gamer Monitor 27% ÁFÁS - 0248BE
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest