- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
Lol, látom nem ismersz
Képzeld tudom mire gondoltál, de ha megnézed a minimálár 5k, a villámár 9k, ennyiért kapsz egy valóban modding alapot, csak az a kérdés hogy ebből mit lehet összehozni az mennyi időt és költséget fog jelenteni, illetve meg tudod -e valósítani az elképzeléseid vagy a felénél azt mondod kuka az egész.
Még ha az elejét teljesen ki is cseréled a gyenge papírvékony lemezvastagsággal semmit nem tudsz kezdeni, ami ráadásul nyeklik-nyaklik is, mivel használt valószínűleg karcos, itt ott horpadt is.
(#3437) szacsee
Nem, tudtam hogy nem arra linkelte be a házat, de ez akkor sem változtat azon amit leirtam róla
-
kelzsoca
félisten
-
-
kelzsoca
félisten
Urak!
Van egy eladó mini ITX lapom: Asrock A330GC+hozzá 512mb samsung ram, ha valakit esetleg érdekel, keressen meg priviben.
-
kelzsoca
félisten
Szerintem ezt a házat felejtsd el, ha beteszed az ATX tápot akkor mindent el fog takarni a tápegység, ráadásul zsúfolt lesz, szellőzést sem tudod megoldani, használhatod a gyári coolert, vagy veszel egy lapos hűtőt hozzá, és vga-ból is csak 1 slotos kártyákat tudsz beletenni
-
kelzsoca
félisten
Üdv urak!
Az lenne a kérdésem hogy ezen a lapon nem látok a processzornak külön 4 pin-es tápcsatlakozót: [link]
Gondolom a tápellátást megoldották másképp, viszont a laphoz majd csak egy 20 pines tápcsatival rendelkező tápot tudnék tenni, ez szerintetek elegendő lenne, vagy itt már szükség lenne a 24 pines csatlakozóra?
-
kelzsoca
félisten
-
kelzsoca
félisten
Üdv urak!
A mai napon megérkezett a Intel BLKD945GCLF2 lapom.
A problémám a következő:
A lap bekapcsolás után felpörög a venti, de képet nem ad ki d-subon, továbbá nem villan fel illetve nem működik sem az egér sem a billentyűzet.
A lap teljesen új, és egy 1gb-os 667-es samsung rammal szeretném használni.
Valakinek ötlet miért nem ad képet?
Ram vagy lap hiba lehet?
Tápot többet is kipróbáltam, köztük egy Corsair HX450-est is, és azzal is ezt csinálta, megnéztem másik monitorral is.
Kábelek rendesen kattanásig be vannak dugva, volt asztalon próbálva illetve házon kívül is, de nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- LEGO klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Asrock B360M Pro4 microATX - elkelt TheCrafter22 kollégának, értékelésre vár
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged