Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• 1110100

csendes tag

válasz rbalint88 #20622 üzenetére

Oszinten szolva kicsit tulzasnak erzem, amit mondasz. OSX-en 4 giga rammal tokeletesen elvagyok bongeszo + eclipse + virtual win7. Win-t nativan 6 giga rammal hasznalok, ott mondjuk a virtual geppel, meg 50+ bongeszo tabbal mar ki tudok fogyni, de mint fentebb irtam, messze nem ilyen felhasznalasra lesz ez a gep.
    Meg ugyebar eleg konnyu bedobni meg 2 gigat, ha megis kevesnek bizonyulna, ugyhogy maradok a 2 giganal, de koszonom a valaszokat! :R

• 1110100

csendes tag

válasz Mercutio_ #20612 üzenetére

Koszonom szepen mindenkinek a gyors valaszt! :R

Integralt CPU-kat neztem csak, mert alapvetoen olcsobbnak tunnek, es tenyleg nincs szukseg teljesitmenyre. Viszont az inteles Giga lap szerintem rendben lesz, ugyis szemely szerint jobban preferalnam az intelt.

Just to make sure, a 840 EVO-bol MZ-7TE120BW tipus is rendben van? Mert majd' 10k-val kevesebb mint a K-s.

@rbalint88: Miert nem adnad 4GB ala? Nekem sincs olyan gepem, amiben kevesebb van 4-nel, de azert magamat - fejlesztokent - power usernek tartom, viszont ez a konfig egy idosebb urnak lesz, akinek most halt meg egy kb 8 eves Aspire laptop (1.6 os cerka, 512 mega ram), es semmi baja nem volt a sebessegevel. Persze - mivel kozel all hozzam - szeretnem, ha most leesne az alla az uj geptol, de nem hiszem, hogy o erezne kulonbseget a 2 es a 4 giga kozott. Bar lehet, hogy tevedek, szoval szivesen meghallgatnam az erveidet.

Koszi,
    111 0100

• 1110100

csendes tag

Hi all!

Kis segitseget szeretnek kerni, mert mITX topicban nem vagyok kepben...

A quest egy olyan gep osszerakasa, ami csak netezesre (email, facebook, youtube), illetve telefonrol feltoltott kep/video nezegetesre kene, a leheto legolcsobban. Monitor, eger, billentyuzet, hangszoro van mar, de a monitor csak D-SUB.
    Termeszetesen nem ertelmetlenul olcsora akarom, azaz ha +2k mondjuk erezhetoen javit a fennt emlitett felhasznalasi modok eseteben, akkor belefer. Oprendszer egyelore ubuntu, de szeretnem meghagyni a lehetoseget egy windowsnak, hatha kesobb belefer a kedves ismerosnek (szoval lehetoleg x86).

Elsore az e350m1 tunik (nekem) optimalisnak, de szivesen meghallgatnek nehany tanacsot.

(Zarojelben megjegyeznem a tobbi tervezett alkatreszt:
    - haznak chieftec BT-02B-t neztem, mert van hozza egy 180W-os tap is, ami allitolag chieftec, szoval nem olyan rossz
    - memoria 2GB, gondolom egy ilyen gephez nem kell tobb
    - SSD (erre is elfogadnek tanacsot, bar tudom, ezt a reszt masik topicba kene :) )
    - valami kell meg hozza?)

Elore is koszi!
    1110100

Új hozzászólás Aktív témák