- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
1110100
csendes tag
válasz
rbalint88 #20622 üzenetére
Oszinten szolva kicsit tulzasnak erzem, amit mondasz. OSX-en 4 giga rammal tokeletesen elvagyok bongeszo + eclipse + virtual win7. Win-t nativan 6 giga rammal hasznalok, ott mondjuk a virtual geppel, meg 50+ bongeszo tabbal mar ki tudok fogyni, de mint fentebb irtam, messze nem ilyen felhasznalasra lesz ez a gep.
Meg ugyebar eleg konnyu bedobni meg 2 gigat, ha megis kevesnek bizonyulna, ugyhogy maradok a 2 giganal, de koszonom a valaszokat! -
1110100
csendes tag
válasz
Mercutio_ #20612 üzenetére
Koszonom szepen mindenkinek a gyors valaszt!
Integralt CPU-kat neztem csak, mert alapvetoen olcsobbnak tunnek, es tenyleg nincs szukseg teljesitmenyre. Viszont az inteles Giga lap szerintem rendben lesz, ugyis szemely szerint jobban preferalnam az intelt.
Just to make sure, a 840 EVO-bol MZ-7TE120BW tipus is rendben van? Mert majd' 10k-val kevesebb mint a K-s.
@rbalint88: Miert nem adnad 4GB ala? Nekem sincs olyan gepem, amiben kevesebb van 4-nel, de azert magamat - fejlesztokent - power usernek tartom, viszont ez a konfig egy idosebb urnak lesz, akinek most halt meg egy kb 8 eves Aspire laptop (1.6 os cerka, 512 mega ram), es semmi baja nem volt a sebessegevel. Persze - mivel kozel all hozzam - szeretnem, ha most leesne az alla az uj geptol, de nem hiszem, hogy o erezne kulonbseget a 2 es a 4 giga kozott. Bar lehet, hogy tevedek, szoval szivesen meghallgatnam az erveidet.
Koszi,
111 0100 -
1110100
csendes tag
Hi all!
Kis segitseget szeretnek kerni, mert mITX topicban nem vagyok kepben...
A quest egy olyan gep osszerakasa, ami csak netezesre (email, facebook, youtube), illetve telefonrol feltoltott kep/video nezegetesre kene, a leheto legolcsobban. Monitor, eger, billentyuzet, hangszoro van mar, de a monitor csak D-SUB.
Termeszetesen nem ertelmetlenul olcsora akarom, azaz ha +2k mondjuk erezhetoen javit a fennt emlitett felhasznalasi modok eseteben, akkor belefer. Oprendszer egyelore ubuntu, de szeretnem meghagyni a lehetoseget egy windowsnak, hatha kesobb belefer a kedves ismerosnek (szoval lehetoleg x86).Elsore az e350m1 tunik (nekem) optimalisnak, de szivesen meghallgatnek nehany tanacsot.
(Zarojelben megjegyeznem a tobbi tervezett alkatreszt:
- haznak chieftec BT-02B-t neztem, mert van hozza egy 180W-os tap is, ami allitolag chieftec, szoval nem olyan rossz
- memoria 2GB, gondolom egy ilyen gephez nem kell tobb
- SSD (erre is elfogadnek tanacsot, bar tudom, ezt a reszt masik topicba kene)
- valami kell meg hozza?)Elore is koszi!
1110100
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Path of Exile (ARPG)
- Synology NAS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cyberpunk 2077
- Anime filmek és sorozatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fotók, videók mobillal
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged