- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Netfone
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ixion77
addikt
Dan C4-SFX 3 nap múlva elérhető lesz német raktárból:
C4-SFX v1 is nearly here
On Tuesday the 16th May, at 4 PM CET, the C4-SFX v1 will be available for purchase. Please refer to www.dan-cases.com for the real time countdown. When the countdown reaches zero, please reload the page to see a link to the reseller pages.
Where can I buy the case? The case will be available through our resellers
Caseking.de
OverclockersUK
ComputerOrbit -
Ixion77
addikt
válasz
Mercutio_ #57680 üzenetére
Én nem találtam jó klónját. De mivel a C4-SFX hamarosan érkezik, már nem is annyira izgat. Nekem ez utóbbi lenne az ultimate ház, csak sajnos jó eséllyel nem lesz elérhető Mo.-n. (Na jó, csak majdnem ultimate, mert szívem szerint én az elejére állítanám, hogy kisebb helyet foglaljon és az alaplapi portok nézzenek felfelé) Mindenesetre ha hasonló felépítésű házat ismer valaki más gyártótól, ne tartsa magában!
-
Ixion77
addikt
válasz
AxBattler #55844 üzenetére
Én ezt a házat nem értem. Minthogy se tesztet nem találtam róla sehol, és a gyári honlapon sincs épkézláb magyarázat. Pedig kíváncsi lennék, hogy milyen valamirevaló hűtő fér 35mm-be. Magasság miatt vízhűtőre gondolnék, de annak sincs sem hely, sem nyílás.
Értelmesebbnek tűnik akkor már hozzáadni még 2-3 ezer forintot, és venni egy NR200P-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Microsoft Excel topic
- Milyen házat vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- ASRock Z490 PG + I5 10600K DELID CPU + XPG 16 GB RGB DDR 4 memória
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest