- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boolash
aktív tag
Sziasztok!
A következő konfighoz mit szólnátok?Alaplap: ASROCK E350M1/USB3
Lemez: 2 * WD 1000GB Caviar Green 5400rpm 64MB SATA3 WD10EARX
Memória: KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz KIT
optikai: LG BH10LS38 Fekete OEM
Ház: SPIRE PowerCube - SPM210B 300WLényegében full HD filmezésre, lenne használva. A házba belefér minden?
Köszi!
-
Boolash
aktív tag
Tesztek, amiket olvastam a Brazos lapokról nem voltak számomra teljesen egyértelműek, hogy megbirkóznak BD25-50 tartalmakkal, esetleg 3D-vel, mondjuk mindezt letöltés közben. Illetve nekem egy régebbi, X2 3800 (3Ghz) procim van, ami könnyedén 70-80% körül megy, egy full HD esetén.
Ha ez így van, akkor mondjuk egy ASROCK E350M1/USB3 lappal már talán beleférek a keretbe. SSD-t mennyire tartjátok fontosnak (ennél a célterületnél)? Távirányítót ehhez a laphoz is lehet könnyedén szerezni? -
Boolash
aktív tag
Köszi a válaszokat.
Akkor ha jól rakom össze, VGA nekem nem kell, viszont az i3 kevés lesz, kell az i5 a filmekhez. Viszont ez így árban már eléggé sok lesz... én max 100e Ft-ot szánnék az egészre. A Photoshop az másodlagos cél, tehát az működne, hogy elején csak 4GB memória, aztán később belerakok még 4-et. -
Boolash
aktív tag
Sziasztok,
Mini-ITX-es gép összeszerelésén gondolkozom. A legfőbb célterület a filmezést (full HD, BD, akár 3D filmek, magas bitrátával.). A jelenlegi gépem (ddr2-es alaplappal) is kiváltanám ezzel, ahol legtöbbet a photoshop volt használva (elég keservesen).
Első körben brazosra gondoltam (e-350), de úgy érzem, hogy az a fimezésre is pont, vagy pont nem lenne elég.
Most egy H67-es lapon gondolkodom, I3-as proci, SSD, 4Gb memóriával. Olvastam itt már hasonló konfigurációkat, de ott szerepelt vga kártya is a palettán (HD4670 talán). Szerintetek nekem kellene külön videókártya? Melyik gyártó alaplapját érdemes választani? Én az ASRock H67M-ITX/HT-al szemezgetek, ott van távirányító is, mondjuk a wifi nem szempont, van kábel. 1 vagy 2db 2,5" merevlemez menne még bele az adatoknak és egy BD lejátszó. Milyen házba lehetne ezeket belerakni (olcsóbb kategória). A konfig a célhoz nem túl erős/gyenge?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nintendo 3DS és DS topic
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- ZIDOO médialejátszók
- Xbox tulajok OFF topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged