- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
válasz
tradeelek11 #50328 üzenetére
ez nem okoskodás,hanem próbálsz segíteni
néztem már én is,de ebbe nem férne el egy értelmes procihűtő.pillanatnyilag egy bq shadow rock lp-ben gondolkodom,mert már van az egyik gépemben és nagyon bevált!
-
betyarr
veterán
válasz
tradeelek11 #50325 üzenetére
A ház az tényleg mint a fönti beszélgetést is látod,
teljesen szubjektív , akár 100K-ért is vehetsz
ja,tudom,de van egy plafon árban,tehát nem,vagy nem sokkal lépném túl ezt az árat,amit az azza képviselnagy dilemma ez a tápkérdés,de tény,hogy később el lehet adni a most kinézett paneltápot és venni valami combosabb sfx/atx-et.és az is tény,hogy a paneltápnál nem kell csendesebb
szerintem ez lesz egyelőre.kérdés,hogy feltudom-e csavarozni rendesen ezt a paneltápot az azza ház tápnak kialakított helyére.úgy értem,hogy egybe esnek-e a furatok.
Seep: köszi!most úgy érzem egyelőre mégis maradok a paneltápnál.
-
agent_k
őstag
válasz
tradeelek11 #50255 üzenetére
Én várom mi a tapasztalat. Írjál csak róla, mit csináltál hogy csináltál. Táp mi lett? Nem figyeltem. Akár egy logoutos blogposzt is lehet ha úgy gondolod. Én szeretem a homeserveres témákat.
Mi ez a felület? Szép, letisztult megjelenés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Autós topik
- DOOM - The Dark Ages
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Sorozatok
- Musk feloszlatta a Tesla Dojo szuperszámítógépes részlegét
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest