- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teszt alapján egész jó az U3 szellőzése, legfeljebb kicseréled a gyári ventit egy (talán PWM-es) jobb minőségűre. Külön jó pont a gyárilag beépített hátlapi fordulatszabályozó pöcök:
Én nyugodt szívvel venném, minőségi ház.
Esetleg a procit lecserélném aprón egy alacsony fogyasztású példányra, pl. i5-2500T-re (vagy itt értékegyeztetéssel egy 35W-os i5-2390T-re), vagy alulfeszelni próbálnám, de kb ennyi. -
Pete55555
addikt
Felesleges váltanod, az 1150-es i5-ök sem jobbak sokkal a 2500k-nál. Maximum veszel egy Z-s ITX lapot hozzá, de újonnan nincs, használtan garisat meg nehéz kifogni, tehát ez sem igazán jó alternatíva.
Tehát szerintem maradj a jelenlegi konfigodnál, és vegyél egy jó mATX házat, ha mindenképp költeni akarsz, viszont az már nem ebbe a topikba tartozik.
-
imibogyo
veterán
ASUS GTX 760 DC2 OC volt benne, nem volt vele gond. Maximum 65 fokos volt. Bár én raktam egy 12-es ventit a ház elejébe. De ha csak SSD-d van (vagy előre függőlegesen fogatod fel a HDD-t), akkor alulra is tehetsz ventit a VGA alá és nincs vele gond.
Ha munka miatt nem lenne szükségem izmosabb gépre (és így nagyobb alaplapra és házra), akkor én sem cserélném le. Bár ez lehet most sem fog bekövetkezni, mert alig van rá érdeklődő és az sem komoly. Bagóért sem veszi meg senki. Így marad ez "kis" gépnek a későbbiekben ismét egy GTX 760-al, és majd rakok össze egy külön nagyobb gépet a hardverigényes munkákra.
Új hozzászólás Aktív témák
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest