- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hívószám-hamisítás
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
Be Quiet 300-as 350-es van, a legnagyobb különbség hogy a nagyobbnak van egy 6 tűs PCI-E csatija is (ilyen van most a gépemben). Itt kaphatók, és az áruk is relatív baráti.
tome.jr, toldy: ami eredményeket írtam azok i5-750-re vonatkoztak, minden tesztben (amit olvastam) ezzel a procival próbálgatták, tehát ezzel is volt akinek megvolt a 4,1. Tekintve hogy annak csak 20-as a szorzója ez több mint 200-as bclk.
-
Chaser
legenda
Ha elég egy slotos vga-nak hely talán még jó lehet a fentebb említett spire kocka, van táp nélküli verzió, tápot meg most adorjant mestertől vehetsz bele olcsón. Vagy a codegen mx31, abban kiszánál xfx 4830 volt, nem tudom mekkora egy 5770, lehet az is belefér. Ha nem is elégítik ki az összes elvárásodat jóval olcsóbbak, a codegenbe pedig szabvány ATX tápot rakhatsz.
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
még csak ezt az egyet, de azok nincsenek is meg, demo van esetleg valamelyikhez azt megnézem szívesen
közben néztem egy kis tuningot, 750/1050-ig van a csúszka, persze ezt simán viszi, csak
furmark alatt már 70fokos, de ezt tartja már 5 perce, innen nem megy tovább,
nem volt még GDDR5öm, itt 4-es a szorzó? 1050*4=4200Mhz? -
kazan23
aktív tag
Max=Peak, azaz "csúcs"... amit szerettem volna érteni alatta
73W-ba nyalt bele, de 60-62W az, amivel számolhatunk - persze "energiagazdálkodás nélkül".
Na, tettem bele egy Alpine 11 GT (nem a rev 2-t, mivel annak a dobozán 0.4 Sone van, ezen meg csak 0.3)És valóban: a gyári propellernél ~30%-kal alacsonyabb hőmérsékleteket jelez a Core Temp és a SpeedFan is és nem 2500-2850-es tempónál, hanem 1500-1800-nál teszi mindezt:
MPC-HC (DXVA) 1080p > 42°-37° > 8-13%CPU > 1650 rpm
MPC-HC (--------) 1080p > 50°-43° > 20-30%CPU > 1800 rpmMellé kionyitottam a chrome-ot 30 ablakkal és core#0/#1=57°/54° volt a max.
Most 2-3%-os CPU-nál csak a chrome fut 35°-32° és 1538 rpm a propellleren.
(Gyári hűtővel tegnap 67°-63° volt ugyanez!)Halknak nem halk így sem, de azért sokkal halkabb mint volt előtte.
1800-as fordulatnál már kiad valami kis nyüszítő hangot, de mégsem ordít.FSP-ATX3025-HEN...
Van egy az aprón most, de hogy teszem be?
Kilyuggatom a ház alját és hasra fordítom, vagy a dvd-t hűtöm? -
kazan23
aktív tag
Adós maradtam a válasszal egy régebbi kérdésedre:
NEM, nem terhelt fogyasztási adatokat írtam.
De azóta teszteltem: egy kissé bénán kódolt 1080p lejátszásakor (MPC-HC/DXVA) 73W volt max.
Általában más gépek megszenvedtek vele rendesen
A cpu-terhelés pedig alig-alig érte el a két számjegyet.Viszont összességében olyan hangja van az egésznek, mint egy jobb hajszárítónak.
Amíg be nem melegszik elviselhető, utána már nekem sok.
Low-budget passzív cpu-hűtésre milyen ötletetek van? -
kazan23
aktív tag
Köszi Osibaa, majd még jelentkezem!
Szipi,
SILVERSTONE SST-SG05B - nekem ár/értékben kicsit kevés..azaz árban túlzott
Samsung 120GB 2,5" - a green wd500-as alig eszik többet és nem kell +beépítőkeret
(az utolsó pillanatban gondoltam meg én is magam és váltottam 2,5"-ról 3,5"-ra. És HALK!
SSD-vel "ÉN" még várnék...
PicoPSU-t az elmúlt oldalakon ecseteltük, kevés az AMPER!
Ha mindenképp PicoPSU, akkor 160XT!Amúgy hajrá!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- BestBuy topik
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Google Pixel topik
- Parfüm topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest