- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fero02
nagyúr
válasz franc0 #13416 üzenetére
Inkább vedd meg ezt. Kész, kicsi és olcsóbb, mint az ASRock.
-
fero02
nagyúr
válasz franc0 #13419 üzenetére
Van az, csak legfeljebb itthon nehezebb beszerezni.
Amúgy ez Murphy törvénye, de miután megvettem a Minix-et magamnak, sorozatosan szükségem volt vmi miatt optikára, ezért is kényszerültem bele, hogy másik gépet építsek. Így meg azért tarthatatlan volt (pláne ha naponta többször kellett), hogy amikor lemezt kellett írnom, akkor táp elő, dvd író elő, gép szétszed, összerak, megír és mindent vissza.
-
-
Pista0001
addikt
válasz franc0 #13419 üzenetére
"3-4 vinyó": mondjuk aki NAS-t épít vagy RAID-et szeretne a sima számítógépébe (RAID5 legalább 3 vinyó, RAID10 legalább 4)
"ODD": mondjuk aki eredeti játékokat meg filmeket vásárol DVD-n vagy BluRay-en. Azt se felejtsd el hogy a helyére előlapi panel/ventivezérlő is szerelhető, nem kell feltétlenül ODD.
fero02: Amit a kolléga is írt, USB-s DVD. Van slim is meg sima is, csak ház is meg komplett is. Én is erre az útra léptem, így az összes gépemben van DVD, pedig egyikben sincs.
kribe: Ha azt a ronda műanyagrácsot leveszed a másik oldallapról és a helyére teszel egy tükröt akkor megvan ugyanaz.
-
miresz
veterán
-
Hurkaleves
őstag
válasz franc0 #14935 üzenetére
jogos! valóban ha arra várunk, azt vesszük figyelembe, hogy mi lehet majd... hogy kéne, hogy jó legyen akkor sose lesz gépe az embernek. és az is igaz, hogy a 4 éves procik is tökéletesen kielégítő teljesítményt nyújtanak. ha más nem akkor a fogyasztás miatt érdemes váltani... abban azért jobbak az újak ugyanolyan teljesítmény mellett...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest