- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Müszi
senior tag
válasz
Kickass #28560 üzenetére
Ha csak az Ixxx kínálata játszhat, ott mindenképp a Gigabyte lapja a befutó ár-értékben. Ill. nálam továbbra is ez.
Persze megértelek, a pénztárca nagy úr és ha biztosan nem lesz szükséged a leírt plusszokra, akkor felesleges több pénzt otthagyni.AxBattler: Becsúszott. Itt vettem. A Giga által nyujtott plusszal már tuti nem tudnék mit kezdeni, ráadásul ez az 5. Asrock lapom és az elődökkel sem volt soha semmi gondom. Remélem ezzel sem lesz.
-
Müszi
senior tag
válasz
Kickass #28556 üzenetére
Én nem tartom jó döntésnek akkor, ha dedikált VGA is van a képben. Túl közel van a proci foglalata a PCI ex. sínhez. Ráadásul a H81 csak PCI ex. 2.0-t támogat, míg a GTX 750 már PCI ex. 3.0. Utóbbi nem nagy probléma, de akkor inkább az Asust válaszd, ill ott van hasonló áron a fejlettebb chipsetes általam preferált Asrock is már PCI exp. 3.0-val.
Véleményem szerint legfőképp a lapon nem kéne spórolni.Mi a gond ezzel?:
-
válasz
Kickass #28542 üzenetére
De, csak egy átalakítóval a belső USB2-es csatira kell kötnöd, és gyak. USB2-es portjaid lesznek. Nesze neked DVD nélküli médiaközpont.
(#28546) Benyaking
"Az szerintetek normális hogy 2 sata csatlakozó van az új alaplapomon?"
Ha x@rtál előtte a fórumban kérdezni, akkor igen.(#28552) Mercutio_
"H81 butitott csipszet."
Már amelyik gyártónál...
Szvsz ez a két legolcsóbb, legalapabb (részemről) ajánlható ITX lap: -
Müszi
senior tag
válasz
Kickass #28538 üzenetére
Szia!
Én tegnap raktam össze egy hasonló konfigot egy CM Elite110 házban.
-Asrock H97M-ITX lap
-I3 4330 CPU
-2x4GB kingston Fury ram
-Samsung 470 64GB SSD rendszernek (ideiglenesen)
-Seagate (Samsung) 2TB 2,5" HDD tárolásra
-Gigabyte GTX750 VGA
-400W FSP tápEgyenlőre nagyon tuti minden. Csendes és bár a procit jócskán alulfeszeltem (0,579-0,952V) mert gyári hűtő van rajta, ill. a ház 12cm-es ventije is csak 2-es fokozattal 1100rpm körül forog, de így is hüvös.
A VGA sem akart még 58 foknál feljebb menni tesztnél sem és csöndben is maradt.A lapra szerintem is áldoznod kellene még picit. Én ettől alább nem adnám.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Kickass #28519 üzenetére
180/142 mm-t ír a Spec a házzal kapcsolatban, a kinézett táp pedig 140mm hosszú. Úgyhogy elvileg OK!
Ha szeretnél használni 5.25"-os ODD-t, akkor lehet olyan eset hogy csak ventivel felfelé fog beférni a táp, mert csak ekkor kerülnek az ODD alá a moduláris kábel ajzatok, úgy hogy a csatlakozók, vagy ezeknek egy része ne ütközzenek bele az ODD-be vagy annak csatlakozójába..600-650mm-es az összes kábele, úgy számold, hogy maradjon hely, ahova be tudod hajtogatni a maradékot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest