Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ViZion

félisten

válasz user137 #7265 üzenetére

Mindenkinél másként van az otthoni hálózat kialakítva, mert másra van igény.
    3G router van, ez kellett a mobilnet miatt. SSD+HDD az én gépemben, a NAS-ra csak a munkáimat backupolom, nem a rendszert (azt winnel nem is tudnám sztem a multiboot miatt). Mentésre Clonezilla jó, de azt is a helyi 2. HDD-re csináltam, természetesen nem lehetne kivárni hálózaton át, igazad van.
    Hasonló funkciót szánok neki, ahogy Te is írtad: arra kell, hogy a filmek, fotók, zenék ne az én gépemről fussanak a másik gépeken. Így a cuccokat a "NAS" gépen nézik, illetve laptoppal wifin. Torrentezni nem szoktam, nem is szerencsés mobilnettel. De megoldható egyébként, hogy távolról elindítod a letöltést az otthoni NAS-ra -nálam mobilnet miatt ez is felejtős :(( .
    Nagy (ált. 100 mega alattiak) fileokat a munkámnál szépen a háttérben átmásolhatja, ez sem akkora mennyiség, hogy gondot okozzon. Ahogy fentebb a kolléga írta, a 3G routert is ki tudja váltani, de még nem volt akkor NAS/HTPC készítés tervezve.

Új hozzászólás Aktív témák