- Fotók, videók mobillal
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Netfone
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
user137 #7265 üzenetére
Mindenkinél másként van az otthoni hálózat kialakítva, mert másra van igény.
3G router van, ez kellett a mobilnet miatt. SSD+HDD az én gépemben, a NAS-ra csak a munkáimat backupolom, nem a rendszert (azt winnel nem is tudnám sztem a multiboot miatt). Mentésre Clonezilla jó, de azt is a helyi 2. HDD-re csináltam, természetesen nem lehetne kivárni hálózaton át, igazad van.
Hasonló funkciót szánok neki, ahogy Te is írtad: arra kell, hogy a filmek, fotók, zenék ne az én gépemről fussanak a másik gépeken. Így a cuccokat a "NAS" gépen nézik, illetve laptoppal wifin. Torrentezni nem szoktam, nem is szerencsés mobilnettel. De megoldható egyébként, hogy távolról elindítod a letöltést az otthoni NAS-ra -nálam mobilnet miatt ez is felejtős.
Nagy (ált. 100 mega alattiak) fileokat a munkámnál szépen a háttérben átmásolhatja, ez sem akkora mennyiség, hogy gondot okozzon. Ahogy fentebb a kolléga írta, a 3G routert is ki tudja váltani, de még nem volt akkor NAS/HTPC készítés tervezve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest