- Mobil flották
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpierre
veterán
válasz
sasNAXO #65327 üzenetére
Érthető. Az első lépés a nehéz. Aztán az elvezetendő hő mennyisége egy ponton túl nehezen kezelhető csak léghűtéssel.
Az első 0,9 - 1,0kg-os procihűtőnél éreztem azt, hogy eddig és ne tovább. Amúgyí nincs para előre kevert folyadék kell és ha ki is folyik, csak fel kell szárítani és minden mehet tovább. (Évente, 2 évente érdemes folyadékot cserélni.) -
sb
veterán
válasz
sasNAXO #65327 üzenetére
Szerintem itt vmi bugos. A ram (feltehetően) sántikálás kapcsán is ezt gondolom. Lehet, hogy amikor extra várakozás van akkor vmi checknél áll le, iterál egy kicsit. Eleve mire megjelenik vmi bios kép, addigra rohadt sok idő telik el amikor épp olyanja van.
De mondom, az alap boot is lassú. Nem is tudom mikor láttam ehhez hasonlót utoljára... 10 éve?
Asrock amúgy. Az előző AM4-es lapom is az volt, ott (egy pár elcseszett bios után helyreállítva) minden pöpec volt, gyors, hibátlan, remek (és nem nyögvenyelős) tuning. Ill. volt MSI Bazooka is... na az pl lassabb volt és kicsit háklisabb a ram oc-re. De alapvetően az is korrektül ment. Itt kicsit X-akta. De már megszoktam, túl sokáig volt jó minden.
Ill. amúgy itt hever a B650 is év eleje óta, csak át kéne szerelni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest