Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Redmi Note 13 4G
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hanok
senior tag
válasz
flashpointer
üzenetére
ASRock B850I Lightning WiFi szerintem nem lesz 300euro vagy ha most van már valahol annyiért akkor az inkább csak az újdonság ereje, szóval ha tudsz még várni szerintem az ilyen 200-220e lesz. És akkor mindenki boldog

Egyébként én már egy éve ugyanezzel küzdöttem és a B650i 86k-ért teljesen jó volt de akkor még a nagy testvére 140k-volt...nyilván ott azt a felárat nem érte meg..De én már akkor is azt mondtam hogy az a620 az nagyon-nagyon budget kategória..Sajnos be kell nyelni hogy az itx lapok egy két éve nagyon nem a réteg pénztárcának való..Mármint ha normálisat akarsz venni..
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Arc Raiders
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Debian GNU/Linux
- LG LCD és LED TV-k
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- További aktív témák...
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T550 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő