Hirdetés
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- Mobil flották
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
PROTRON
üzenetére
Ez még meg is történhetne, de egyrészt a GLs Bólyon vette fel a csomagot, azaz ez fixen náluk volt, amit erősít az is, hogy az eredeti phanteks-es ragaszószalagon már egy merlines ragszalag volt, amivel még nem is lenne baj, 2 napja még volt egy akciós ajándék venti is mellé, viszont a rendelés után a cégtől xy felhívta az asszonyt, hogy a venti nincs készleten, pár nap múlva lesz csak, hog ymi legyen? Én meg mondtam, hogy elég jól el vagyok látva ventivel (újból van kb 25 többféle méretben, alig használtból kb 50, használtból is vagy 30-40 legalább) szóval rakjon bele valamilyet, aztán majd örülünk neki. Erre jött egy Alpenhöfn wing boost 3 1200mm-es RGB venti, ami 8K alatt sehol sincs... Utána jött a következő probléma, hogy ugyan csomagautomatába kértem, de ez a méret már nem fért volna be az automatába, így akkor legyen az is, jöjjön házhoz, mehetett volna simán, de erre megérkezett egy másik ház...

De hangsúlyozom, aki nem dolgozik, nem követ el hibát, ilyesmi bárkivel előfordulhat, és én abszolút a jóhiszeműséget és a véletlent feltételezem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Apple asztali gépek
- Nintendo Switch 2
- Lexus, Toyota topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest