- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hat Galaxy elindította, egy leállította a One UI 8 frissítést
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegegabi80
addikt
válasz
zsirfecske #52858 üzenetére
-
Rick4
félisten
válasz
Valóban erre indultam el, meg is volt a kiszemelt, csak mindenki ebeszélt, én meg hagytam magam, pedig nagon bejövős: [link]
De végülis a bővíthetőség hiánya (ami nálam nem igazán szempont, de eladáskor már lehet megszűri a lehetséges vevőket) meg a gari nélküliség miatt elvetettem, nem kell vga, sőt, az i5-10600 gyenguszka vga-ja is elég, viszont fontos, hogy DP-o ki tudjak hajtani két 3840X1080-as monitort (mármint gépenként egy egy monitort, abból is két azonos van), mindezt persze jó lenne 144Hz-en, ez most működik, de akkor enyni erővel maradhatott volna a mostani is, visszafelé már nem akartam lépni.
Aztán ha ez megvan, kikerül a rendszerből az 1.es számú szerverkém az i7-6700+ 16GB Ram társaságában, és eladom, a helyére megy a 2-es számú J1900-as, mert az is elég lesz, a tarcsigép kontron ktqm87-es lapos gépem meg szintén piacra lesz dobva, az már 2 hónapja be se volt kapcsolva.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- Mikrotik routerek
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest