Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

válasz A Gázos #51846 üzenetére

Az, hogy az LC háznak nem jósoltak nagy jövőt, szokás szerint csak a fórumozók hozzáértését támasztotta alá, nekem ezekből a házakból van itthon, meg ismerősi körben 8-10 db, mind hibátlanul megy, kb 10 éves távlatban egyetlen adapter unta meg, ami egy 5 ezer ft-os költséggel meg lett oldva.
    Az LC power házakról kb annyit, hogy azért az árért elég korrekt minőséget kapsz, nem sok másik tud versenybe szállni velük.

Én is sok éve ITX vonalon mozgok, mivel szeretem az erős gépeket, de nem játszom, jól elvagyok ezzel a mérettel, most is van itthon 4 itx gép
    1. Asrock H70M-ITX + i5-10600 +16GB DDR4 RAM
    2. Asrock H370M-ITX+ i7-8700 + 16 GB DDR4 RAM
    3. Asrock Q1900B-ITX + 8 Gb DDR3 SO dimm
    4. Kontron KTQ87M- ITX + 8GB DDR3 RAM

Ezek mind belemennek hűtőstől ramostól cakk pakk, egy SSD-vel meg egy 3.5"-os vinyóval még lesz egy lélegzetvételnyi hely is bent. :D
    Annyit kell tudj, hogy a házadban a paneltáp és a mellé adott 75W-os tápegység elbírta nekem simán egy H 170M- ITX lap és i7-6700-as konfigot, de miután újítottam, és a 2-es került bele, aida 64-es tesztnél mindig volt restart, szóval a fogyasztásban ott volt a határ 80-90W környékén, ha akkor előbb gondolkodok, vettem volna csak simán 120W-os adaptert 5 ezerért, így meg két chieftec ITC ház lett belőle 300-as meg 250-es táppal, visszasírom a kis lc power házakat, nagyon masszív, stabil dobozok azok.
    Szóval az én tapasztalatom alapján elég széles tartományban tudsz válogatni lap+ proci+ ram tekintetében, a bent lévőnél nagységrendekkel erősebb gépet össze lehet rakni, a jelenlegi beltartalmat meg elviszik az apróból mások.

Új hozzászólás Aktív témák