- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Második bétánál jár a One UI 8
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
A Gázos #51846 üzenetére
Az, hogy az LC háznak nem jósoltak nagy jövőt, szokás szerint csak a fórumozók hozzáértését támasztotta alá, nekem ezekből a házakból van itthon, meg ismerősi körben 8-10 db, mind hibátlanul megy, kb 10 éves távlatban egyetlen adapter unta meg, ami egy 5 ezer ft-os költséggel meg lett oldva.
Az LC power házakról kb annyit, hogy azért az árért elég korrekt minőséget kapsz, nem sok másik tud versenybe szállni velük.Én is sok éve ITX vonalon mozgok, mivel szeretem az erős gépeket, de nem játszom, jól elvagyok ezzel a mérettel, most is van itthon 4 itx gép
1. Asrock H70M-ITX + i5-10600 +16GB DDR4 RAM
2. Asrock H370M-ITX+ i7-8700 + 16 GB DDR4 RAM
3. Asrock Q1900B-ITX + 8 Gb DDR3 SO dimm
4. Kontron KTQ87M- ITX + 8GB DDR3 RAMEzek mind belemennek hűtőstől ramostól cakk pakk, egy SSD-vel meg egy 3.5"-os vinyóval még lesz egy lélegzetvételnyi hely is bent.
Annyit kell tudj, hogy a házadban a paneltáp és a mellé adott 75W-os tápegység elbírta nekem simán egy H 170M- ITX lap és i7-6700-as konfigot, de miután újítottam, és a 2-es került bele, aida 64-es tesztnél mindig volt restart, szóval a fogyasztásban ott volt a határ 80-90W környékén, ha akkor előbb gondolkodok, vettem volna csak simán 120W-os adaptert 5 ezerért, így meg két chieftec ITC ház lett belőle 300-as meg 250-es táppal, visszasírom a kis lc power házakat, nagyon masszív, stabil dobozok azok.
Szóval az én tapasztalatom alapján elég széles tartományban tudsz válogatni lap+ proci+ ram tekintetében, a bent lévőnél nagységrendekkel erősebb gépet össze lehet rakni, a jelenlegi beltartalmat meg elviszik az apróból mások.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASRock Z490 PG + I5 10600K DELID CPU + XPG 16 GB RGB DDR 4 memória
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Kingston KF560C32RSAK2-32 - DDR5-6000Mhz - DualChannel CL32 - 32GB - Led
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged