- Mobil flották
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Második bétánál jár a One UI 8
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
gordonfreemN #51587 üzenetére
ááá, úgy két dolog hibádzik:
eltűnt a kihívás ( :
és nem látom a gépet
ne kérdezd mért, de én szeretek néha ránézni
nem mondtam hogy nem tetszik, azt mondtam többször láttam felbukkanni noctuával kapcsolatban búgó szót, nem csak itt, ezért kérdeztem rá, de sajnos nem cáfoltad meg
azért próbálok úgy vásárolni hogy minél kevesebb dolgot kelljen visszavinni, mert az én pofám ég a gyártók hülyesége miatt
de ha mást nem a noctuából a ventit eladom ha tényleg búg, cw-zik vagy bármit csinál a motor, és megy rá flex, az is egy megoldás
egyelőre talonban van a shurikennel együtt
később egyébként eszembe jutott a lapért fáj 60e ft-ot kiadni..az olcsó lapom 20e ft, a ninja drágább volt ((( : és ezek a kis lp hűtők is igen izmosak árban, de ugye ha jó az ember nem csak az árat nézi, mert egyébként irreálisa nagy pénzek ezek ventikért/hűtőkérthegegabi80
azt tisztázzuk már, olyan nincs hogy 60 fokos vrm
olyan van hogy pontos cpu, órajele és terhelés mibenléte mellett hány fokos a vrm
ryzen 3100 3,6ghz-en termeli az áramot kategória - 45w alatt megáll, leginkább 40 sincs - , amelyik lap ehhez 60 fokos vrm-et produkál kódolásnál vagy ótvar vrm réslege van, vagy hitványul van rajta a vrm hűtő - pláne hogy nálam aktív hűtést is kapott -, de ugyanez igaz a játék alatti zen 3600 és 70 fokos vrm-re is
eléggé szembetűnő az eddigi reakciókból - és neten talált véleményekből is - hogy elég nagy annál a lapnál a minőségi szórás, akár fetek miatt, akár a gap pad minősége vagy annak rögzítése miatt - én nem szedtem le, nem az én dolgom, "bütykölni" szeretek de gyártói defektet helyrehozni nem, ha az is volt a gond, nem tudom -
és nagyon örülök hogy nálad nincs cw, majd vedd meg alzából a visszavitt lapomat és meghallod hogy annál van ((( : - persze zárt ház lehet lefogná, de nálam "pőrén" van fülemtől fél méterre -
b550i is itx és teljesen más világ, találsz róla bőven tesztet, megoldották amit kell, persze jóval drágább is
a gyártók a zen 3xxx-től kezdték igazán komolyan venni az amd-t, ez meg is látszik a b550 lapokon, nagyot ugrottak minőségben..és árban is ezzel együtt
én örültem volna a legjobban ha jobbat mondhatok a b450 i aorusról, hűtőt sem kellene cserélnem ( : de sajnos én ezeket tapasztaltam az én példányommalhoffman_
ami most van ventim azzal max ekvivalens lehet bármelyik, jobb nemhangban 500rpm-ig biztosan
amúgy nekem is tetszik a barna noctua, az is elegáns a maga módján, b450m s2h barna alapjával jól is mutatna
flexeknek is tetszik az egyedi színe ha nehéz is volt vele megbékélni hogy nem sok mindenhez megy, na ehhez a b550i aorus laphoz pl megy
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged