Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz gordonfreemN #51587 üzenetére

ááá, úgy két dolog hibádzik:
    eltűnt a kihívás ( :
    és nem látom a gépet:)
    ne kérdezd mért, de én szeretek néha ránézni
    nem mondtam hogy nem tetszik, azt mondtam többször láttam felbukkanni noctuával kapcsolatban búgó szót, nem csak itt, ezért kérdeztem rá, de sajnos nem cáfoltad meg :N
    azért próbálok úgy vásárolni hogy minél kevesebb dolgot kelljen visszavinni, mert az én pofám ég a gyártók hülyesége miatt
    de ha mást nem a noctuából a ventit eladom ha tényleg búg, cw-zik vagy bármit csinál a motor, és megy rá flex, az is egy megoldás
    egyelőre talonban van a shurikennel együtt
    később egyébként eszembe jutott a lapért fáj 60e ft-ot kiadni..az olcsó lapom 20e ft, a ninja drágább volt ((( : és ezek a kis lp hűtők is igen izmosak árban, de ugye ha jó az ember nem csak az árat nézi, mert egyébként irreálisa nagy pénzek ezek ventikért/hűtőkért

hegegabi80
    azt tisztázzuk már, olyan nincs hogy 60 fokos vrm
    olyan van hogy pontos cpu, órajele és terhelés mibenléte mellett hány fokos a vrm
    ryzen 3100 3,6ghz-en termeli az áramot kategória - 45w alatt megáll, leginkább 40 sincs - , amelyik lap ehhez 60 fokos vrm-et produkál kódolásnál vagy ótvar vrm réslege van, vagy hitványul van rajta a vrm hűtő - pláne hogy nálam aktív hűtést is kapott -, de ugyanez igaz a játék alatti zen 3600 és 70 fokos vrm-re is
    eléggé szembetűnő az eddigi reakciókból - és neten talált véleményekből is - hogy elég nagy annál a lapnál a minőségi szórás, akár fetek miatt, akár a gap pad minősége vagy annak rögzítése miatt - én nem szedtem le, nem az én dolgom, "bütykölni" szeretek de gyártói defektet helyrehozni nem, ha az is volt a gond, nem tudom -
    és nagyon örülök hogy nálad nincs cw, majd vedd meg alzából a visszavitt lapomat és meghallod hogy annál van ((( : - persze zárt ház lehet lefogná, de nálam "pőrén" van fülemtől fél méterre -
    b550i is itx és teljesen más világ, találsz róla bőven tesztet, megoldották amit kell, persze jóval drágább is
    a gyártók a zen 3xxx-től kezdték igazán komolyan venni az amd-t, ez meg is látszik a b550 lapokon, nagyot ugrottak minőségben..és árban is ezzel együtt
    én örültem volna a legjobban ha jobbat mondhatok a b450 i aorusról, hűtőt sem kellene cserélnem ( : de sajnos én ezeket tapasztaltam az én példányommal

hoffman_
    ami most van ventim azzal max ekvivalens lehet bármelyik, jobb nem :N hangban 500rpm-ig biztosan
    amúgy nekem is tetszik a barna noctua, az is elegáns a maga módján, b450m s2h barna alapjával jól is mutatna
    flexeknek is tetszik az egyedi színe ha nehéz is volt vele megbékélni hogy nem sok mindenhez megy, na ehhez a b550i aorus laphoz pl megy

Új hozzászólás Aktív témák