Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz gordonfreemN #51583 üzenetére

én mondok/mondtam:
    Scythe Kaze Flex
    semmmilyen hangja nincs 500rpm-ig , mondtam előbb is ( : - azt is mondtam van több darab és a többinek van némi motor cw-je, de azt átlag füll már nem hallaná, enyém meg olyan amilyen ( : egynek viszont semmilyen motor hangja sincs, azt használom az lp shadow rockon
    egyébként sztem közel noctua noctua szint, még a színbeli sajátosságuk is megvan először a mugen 5 miatt ismertem meg a gyártót - japán - , aztán a ninja 5-tel, van róluk bőven teszt, meg lehet nézni hangban/hőfokban hol vannak a "nagyokhoz" képest, főleg a ninja - na annak az egyik ventijét használom most -
    mondanám hogy felveszem, csak ugye a semmilyen hangot nehéz
    én kimondottan hangb_uzi vagyok, ha belenyomod a füled lehetne mérni 1-2-3dB-t talán
    tegnap este volt az hogy ment a gép avx alatt, inkább már éjszaka, légtisztítót is kilőttem, nem zavart a világ zaja sem ( :
    és a fülemtől fél méterre levő gép sem mivel teljesen némán dolgozott, cw sincs most sehonnan, ha a noctuának bármilyen motorhangja van akkor nálam kuka, ingyen se kell az olyan, barátom is hozott jó ventiket, vissza is vitte:)
    az sw3-asokban is nagyot csalódtam, nagyon szép hogy viszonylag nagy fordulatig szélzaj nélkül dolgozik, csak amikor ciripel a motorja akkor megette a fene az egészet, 9-10e ft-os ventik
    ugyanakkor a a shadow rockhoz pure wings2-es venti jár és annak nincs motor hangja ( : de nyilván random, a következőnek már lehet lenne - találtam egy yt tesztet, ott sw2 és sw3-akat hasonlított a tag, és az sw2-seknek még nem volt semmi cincogás a motorból, de sw3-aknál ugyanúgy nála is megvolt a cw-szerű dolog -
    nekem ez a hobbim, nem kompromisszumos némaság - hogy "néma" de egyébként búg vagy cw-zik - hanem némaság, egyrészt mert kihívás, másrészt mert zavarnak az ilyen hangok ( :

viszont utálom ha vissza kell vinnem valamit, úh. akkor esélyesen noctua vonal kimarad, vaaaagy teszek rá flex-ból 15-öst, van nekik is, maga a noctua hűtő az tetszik, azt nem értem egy nyomorult 25-ös ventihez lefogató mért nem fér bele abba a csekély árba ( :

egyébként nekem a 40e is fájna egy alaplapért, fájt is, mert a "régi" olcsó lapom ha fekete alapú lenne nem barna esélyesen nem cserélem, soha nem vettem drága lapokat, de az itx móka drága, ez van
    maga módján elegáns, főleg a fehér crucial ramokkal, ahhoz még a flexek szürkés-kék ventije is passzolt - mondjuk megy a b550i laphoz is - arról nincs még képem fenn - ilyen volt a b450 i aorus+shadow rock 2 mellett
    ott azért látszik hogy mennyire lefedte az egész vrm-et a hűtő és merőlegesen kapta a légáramot az nvme részleg is, mégis pocsék hőfokok voltak, viszont arra a lapra jó a shadow rock két állásban is ahogy a képen látszik bármilyen ram elfér mellette, b550i-n már a komplett io shield miatt olyan állásba nem lehet szerelni
    de nem csak a vrm-ben jobb, a wifi is sokkal jobb benne, intel ax200 - antenna nélkül van net, a b450 i wifijével nem volt -, külön vettem volna az olcsó laphoz, alzán gb kivitelben 17,5e ft ( :
    backplate az nagyon baba, dupla m2 is jól jöhet, és ebbe tényleg nyugodtan belepattintanék 16 magot is mert bírja - hogy azt hogy hűteném némán lp hűtővel az már más kérdés :d -, így azt mondom simán megérte a felárat, pláne hogy semmi cw, de lehet ez is egyedi
    erre a lapra azt mondom na igen, lassan állhatok neki komolyabban megtervezni a standet a géphez, drága volt, de legalább nem sz@r ( : mint manapság sajnos már sok minden
    egyébként ez sem tökéletes
    argb engem nem érdekel, de láttam azt többen szidták, ezért kpróbáltam, tényleg hitvány ( :
    illetve valami alaplapi usb 3,2 akármi kimenet nincs rajta, de engem ez sem érint, mondjuk optikai kimenetet még el tudnék képzelni, de ms hiányosságot nem aláltam, hangja is nagyon jó
    ha ezek nem fontosak valakinek de am4-et akar itx-ben ezt a lapot nyugodtan veheti, lehidaltam, 80dkg a lapocska pár g híján, "van benne anyag" :) és tényleg minőségi, az a vrm meg sok atx lapot is megszégyenít...na meg az ára is, ez a szépséghibája, de ha 3 évre lebontom évi 20e ft, az már nem sok

Új hozzászólás Aktív témák