- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
válasz
Melorin #40036 üzenetére
Sajnos nem találom azt a részét a háznak, ami az ODD-t takarja belülről. De ha azon nincsen két lyuk a második, felső 12cm-es venti felső két csavarjának, akkor én úgy oldanám meg, hogy bent hagynám az ODD-takaró fémlemezt, majd a felső venti felső két csavarját becsavarnám a lyukjába. Ezután a csavar fejét belülről egy-egy N50-es mágnessel odamágnesezném... Nekem pl. ilyen mágnesek (5db picike) tartja az egész előlapot, kicsit túlcsicsáztam, de én magam csináltam/flexeltem, fújtam a garázsban.
Másik megoldás, hogy vágsz magadnak flex-szel egy odd-fedő fémlemezt, ahova már te magad is be tudod fúrni a felső venti két felső csavartartójának lyukját.
Én különben is új "előlapot" javaslok, hiszen a "nem lyukas" előlapon keresztül elég nehézkesen tudja beszívni az első (vagy első két...) venti a levegőt. Vágtam méretre egy lapot flex-szel, azon elöl vágtam egy 22 centis kör alakot. Ebbe a körbe vettem olcsón (2k alatt) e-bayen egy hangszóróhoz való védőt, majd lefújtam az előlapot. Ezt 5 mágnessel olyan szépen odafogtam a ház elejéhez, hogy semmi sem látszik, csak, hogy egyedi. És bármikor (bár kisebb erőkifejtéssel) le tudom szedni az elejét, ha valami gáz lenne.
De többféle előlapot is tettem már rá... Imádom a Prodigy Itx-házat, szabható, mint a Metis!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest