Hirdetés
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcias
őstag
válasz
user137
üzenetére
Engem személy szerint irritál a Mac, pedig használtam DTP-re, de köszi, inkább PC. Ez a sok mag / sok memória meg attól függ, mekkora állományokkal dolgozik. Ha nem óriásplakátokkal vagy sokszáz megapixeles fotókkal, akkor egy átlag X2-es gép 2-3GB memóriával bőven elég szvsz.
-
Jockero
csendes tag
válasz
user137
üzenetére
Tökéletesen igazad van, viszont kis gép nem jelent rossz gépet. Tele van már a hócipőm, hogy zúg állandóan a gép. Az ember nem is gondolná mennyire fárasztó hallgatni órákon keresztül. Azonkívül több helyet foglal, jobban szívja a port stb. Korrekt kis erőgépet lehet sztem építeni egy 20x23x9,5 cm-es dobozba is. Legalábbis most ekkora házat vettem. Külső táppal, semmi tápventi zúgás. Asztalon elfér és még jól is néz ki. Sztem azért egy phenom II x4 910e vagy i5 661 vagy q9550 elég dtp-re bőven. Persze azért nem mondanék nemet egy félárban beszerezhető 27"-os imac-re

Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen TV-t vegyek?
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Android játékok topikja
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Xbox Series X|S
- Formula-1
- További aktív témák...
- Kingston Fury Beast 128GB (4x32GB) DDR5 RAM eladó ( külön akár 2x32GB is)
- SK Hynix 2x8GB so-DIMM DDR4 RAM 3200 mhz zsír új, laptopból szedve
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 KIT Beast Black - 1 év bolti garival! -
- Új, felbontott G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL26 Trident Z5 Neo RGB EXPO - 10 év gari! -
- Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX - 1 év bolti garival! -
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Assassin's Creed Shadows PS5 Játék
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest