Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Microsoft Rewards
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
kisza25
üzenetére
Elsőre magabiztosan teljesen készre szereltem, kábelek elrendezve minden, bedugom hálózatra, monitorra, bekapcsolom, semmi, hideg veríték, újra, semmi.

Végignézem az összes csatlakozót, bekapcsolom semmi.
Na mondom, most találd ki melyik a hibás alkatrész, amikor minden új
Szétszedtem, összeraktam, elindult, nem adott képet
El kellett mennem otthonról, visszaértem, na mondom nekifeszülök harmadszor is, mondom azért teszek egy próbát és simán bekapcsolom, hátha..... és elindult
10 perc alatt felment a win, de most szedhetem szét, hogy újra elrendezem a kábeleket, meg szerintem a tápot is megfordítom.
Már van egy érdekesség a VGA-val kapcsolatban, idle nem forog a ventije, még nem terheltem, remélem nem hibás, hanem csak 75W miatt meg merték lépni 1 ventivel
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Strix Z790-E Gaming WiFi II - GARANCIA 2028.03.13
- Corsair VENGEANCE LPX 32GB (2x8GB) DDR4 3000MHz
- Samsung, SK Hynix 8GB / 16GB / 32GB DDR5 laptop Memoria!
- Micron és Samsung 32GB modulok egyben (1 x 32GB) 3200Mhz - több db elérhető akár 64Gb vagy 128Gb ram
- Eladó 16 GB DDR4 DIMM (Asztali) memória 8-8 GB modulokkal
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 36GB RAM, 11 core CPU, 14 core GPU, 512GB SSD, Space Black 27% Áfa 0458A
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 27% - Yodoit PTM15 hordozható 15,6 monitor! 1920x1080p / IPS / hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest