Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Pete55555 #31351 üzenetére

Jobban utánanéztem és aludtam is rá egyet, és átgondolva amit írtál, alighanem tényleg érdemes lenne egy H81-es lapban és egy Pentiumban gondolkodni. Ez alig drágább mint az integrált Braswell, de sokkal erősebb.

Amire nem gondoltam tegnap, hogy:
    - Egy Raijntek Mantis, Fractal Design Node 304 vagy BitFenix Phenom házban egy nagyobb hűtő is elfér. Így bőven mehet gyári beállításokkal az egész, ráadásul ott lenne mögötte a ventilátor is. Nálam egy i3 is szépen működik így egy Scythe Ninja Minivel.
    - Nem kell ATX táp, pico/paneltápot ebbe is lehet tenni. Egy PicoPSU-160XT esetén még a szerelés is leegyszerűsödik, és ahogy nézem, nagyjából ez az egyetlen ilyen egység ami tényleg ajánlott.

Ez az elképzelés nagyobb és drágább az eredetinél, de jóval erősebb is, és éppúgy néma. Ami kérdésem maradt, hogy a DC in 5/2,5 mm csatlakozót hogyan kell rögzíteni? Ha megfúrok egy filléres PCI takarólemezt, arra rá tudom csavarozni? Azt jól látom, hogy a DC kábel elég hosszú, csak a képen össze van fogva a műanyaggal?

törölt tag

válasz Pete55555 #31351 üzenetére

Köszi a tanácsot! Tényleg majdnem annyi, de erre szoktam mondani, hogy ha kell, akkor van pénz a legolcsóbb megoldásra.

Értsd ezt úgy, hogy nem akarok gépészkedni, mert ha túl kevés feszültséggel találom működtetni a Celeront és fél év után mondjuk instabillá válik, akkor már nem érte meg. Akkor sem érte meg, ha alapon hagyom és hangosabb lesz a gép. Egy gyári, "összerakom és stabilan megy" megoldás kéne. Ebben viszont nem tudom, az N3150 mennyire megfelelő alternatíva. Papíron nagyon frankónak tűnik.

Új hozzászólás Aktív témák