Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz SQX_Barto #10753 üzenetére
Nekem is az a mod körül forognak a gondolataim mostanában. Bivaly VGA-m nincs, csak egy LP 4350-em mert az muszály a P55 meg az i5-7xx miatt, mellesleg meg is van a VGA dupla LP hátlapja. Léteznek olyan házak amik m-ATX alaplapot fogadnak és 4 LP slotjuk van, nekem egy olyan pont jó lenne ilyenhez. Kaptunk mellesleg a Noctuától egy egész jónak tűnő hűtőt, bár egy kicsit drágállom a két venti ellenére is. Hiányzik a Ninja minim ilyenkor egy kicsit, bár nagy Ninjával még hatásosabb lenne egy ilyen mod
(#10754) Pisztillus: Csak viszonyításképp: nekem az i5-760 + HD5770 egy vinyóval, slim ODD-vvel, ledes házvilágítással meg egy 4*20-as LCD-vel kajált konnektorból 170-180 wattot játék közben. Az közelítette a feles terhelést (350 W-os a tápom), tehát már 80% fölött volt a hatásfok, így max 150 W volt a konfig valós fogyasztása. A te konfigod ennél kevesebbet fog enni. Minden részegységet egyszerre úgy meghajtani hogy a TDP-jét elérje tuning nélkül gyakorlatilag lehetetlen.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest