-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Seep
senior tag
válasz
milkabrams #39428 üzenetére
Remelem nem baj ha beszurok ide egy ilyet. Ezen a render kepen meretaranyosan ossze hasonlithatod a popularisabb Itx hazakat.
-
Seep
senior tag
válasz
milkabrams #39414 üzenetére
Mennyit lesz ez az egesz utaztatva?
-
Seep
senior tag
válasz
milkabrams #39398 üzenetére
Vagy egy Silverstone Sugo SG13.
-
Seep
senior tag
válasz
milkabrams #39389 üzenetére
Ebbe a meretbe siman belefer a Fractal Node 202, es abba mehet teljes erteku grafika.
-
Seep
senior tag
-
Seep
senior tag
-
Seep
senior tag
Na miez kerem? Uborkaszezon? Mindenki kotelezon toltson fel egy kepet a geperol
-
Seep
senior tag
Eh, megkíméltem szegény Metist. Megvárom míg kijön a rog strix b250i és lecseréltem a lapom.
-
-
Seep
senior tag
válasz
spanglee001 #38872 üzenetére
Corsair SF450 vagy SF600, mind a ketto Sfx es felpassziv. Nem kell tovabb keresned.
-
Seep
senior tag
válasz
spanglee001 #38864 üzenetére
Ha repulon keszulsz utazni akkor ne valassz olyan gepet amiben viz huto van. Azt nem engedik fel pogyaszkent, mert tobb benne a folyadek mint 100ml. Ez a Zotac magnus viz hutesu ha jol tudom. Amugy nagyon jo darab.
Ha egy cipos doboz belefer akkor a Silverstone SG13 megfelelne. Belefernek a nagyobb VGA-k is.
-
Seep
senior tag
válasz
hegegabi80 #38739 üzenetére
Nem az en kepem, en meg varom az m.2-es ssd-m
-
Seep
senior tag
Na beszereltem a I7 7700-et es az uj alaplapot, csak 2-3 fok elteres van a leghidegebb es a legmelegebb magok kozott.
. Es elkuldtem kivagatni vegre a metis felso reszet.
-
Seep
senior tag
válasz
Yiggdrasil #38484 üzenetére
A Q33-ba csak rövid vga kártyák mennek, viszont beleférnek a legmagasabb Cpu hűtők is. A psu hossza sincs korlátozva. Szerintem a kettő közül ez a dekorativabb.
250d-m volt. Posztoltam is róla képeket. Nagyon jól szerelhető, szuper kezdő ház. A vga 300m-ig, psu 180mm hosszusagig megy bele. Proci hűtő max 110mm magasságig ha jól emlékszem. -
Seep
senior tag
válasz
Yiggdrasil #37824 üzenetére
Fractal Design Node 202 : szerintem jo , de csak nagyon alacsony cpu huto fer bele
- Fractal Design Define Nano S: bazi nagy, es rossz a GPU hutes benne mert kozvetlen a tap folott van a GPU
- NZXT Manta : bazi nagy a kobonnagyobb mint nemelyik ATX haz
- Corsair Graphite 380T : ez is nagy, lenyegeben egy felfujt 250d
- Raijintek Metis : na itt mar temanal vagyunk, Metis plust kell venni ami mar javitva van, es nem lesz problema a hutessel
-
Seep
senior tag
válasz
Yiggdrasil #37794 üzenetére
Szervusz, nekem volt 250D, ha visszakeresel kepeket is posztoltam rola. Elonye hogy belemegy a leghosszabb ATX tap , es a nagy VGA-k is. Oldalt van hely a kompakt vizhutesnek. Meg a tap melle befer 2x3.5" es 2x2.5"HDD vagy SSD. VIszont a magas tower hutok nem fernek be es az egesz doboz sok helyet foglal.
-
Seep
senior tag
válasz
Mr. Csonti #37076 üzenetére
Szervusz. En a helyedben egy Scythe Ninja 4-et tennek erre a procira ventillator nelkul, vagy a ventijet beallitnam max 600 fordulatra. Megkapnad a tokeltes csondet.
-
Seep
senior tag
válasz
LazaCCC #36781 üzenetére
Szervusz. Az elso gondolatom az, hogyha van benne vinyo akkor az nem lesz csendes. De ez relativ, valakit nem zavar vegkepp, valaki meg a falra maszik tole.
Nezd meg esetleg az In-win bm639, Chieftec bt-04, In-win Chopin ( ebbe csak 2,5 HDD mehet ), Chieftec Compact IX-05B , ezeknek mind van olyan valtozata amihez adnak tapot is
-
Seep
senior tag
Ez mar megvolt?
-
-
Seep
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest