-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
válasz
TomiLi #21509 üzenetére
kint van a gyári oldalon is
Silverstone ML07 -
tlac
nagyúr
válasz
okosabbtojás #20774 üzenetére
mit szeretnel vezerelni?
egy raspberry pi nem eleg? -
tlac
nagyúr
válasz
Illusion1010 #20588 üzenetére
igen, Silverstone RVZ01 (vagy ML07 a szolidabb változata majd valamikor)
-
tlac
nagyúr
válasz
Oliverda #20458 üzenetére
ha emellett döntesz és sikerül beszerezni, mindenképpen írj róla, sokan kíváncsiak vagyunk az abee cuccokra
nem értem, hogy miért tolják még ennyire az optikai meghajtókat.
én sem örülök nekik, de gyanítom az az indok vezérli őket, hogy így több lehetséges vásárlót fedhetnek le vele
(#20459) Duracellm...
ábrándozni lehet továbbra is
-
tlac
nagyúr
válasz
Oliverda #20405 üzenetére
esetleg még ez
Jou Jye 528i -
tlac
nagyúr
válasz
shteer #19993 üzenetére
hivatalos oldal
GA-J1900N-D3V -
tlac
nagyúr
-
tlac
nagyúr
-
tlac
nagyúr
-
tlac
nagyúr
-
tlac
nagyúr
-
tlac
nagyúr
Kicsit off, de azért ez is mini itx-es gép és nem is tűnik rossznak
Steambox -
tlac
nagyúr
-
tlac
nagyúr
válasz
megema #14996 üzenetére
virtualizációt ne keverjük ide
ha egy raid kötetre akarsz linuxot és win is telepíteni, akkor nyilván olyan megoldás kell, ami az oprendszerek felett áll, tehát pl. az alaplai (ami amúgy szoftveres, de mindkét rendszer egyformán fogja kezelni) vagy a rendes kártyás megoldás
ha csak egy oprendszered lesz, akkor annak a szoftveres megoldását tudod használniegyébként meg itt a raid topik
-
tlac
nagyúr
válasz
Core2duo6600 #14189 üzenetére
ez így nem jó
próbáld meg megnézni a nyákon, hogy a p4-es csatlakozó vezetékei honnan mennek
-
tlac
nagyúr
válasz
Mercutio_ #14088 üzenetére
pl. egy ilyen szerintem jó lenne
192w AC-DC Power Adapter, 12v 16A -
tlac
nagyúr
megvehető a fractal design node 304 kb. 26k körül az egyik legnagyobb webshopban
-
tlac
nagyúr
válasz
fero02 #13585 üzenetére
mert eddig is itt beszéltük meg őket, hozzátartoznak a topikhoz
közben találtam is itt egy 200W-osat
létezhet nagyobb? -
tlac
nagyúr
kíváncsivá tettetek, mi a legerősebb, de viszonylag még könnyen beszerezhető külső 12V-os táp?
-
tlac
nagyúr
válasz
04ahgy #13547 üzenetére
nem értek ehhez, akkor összegezve, az előbb linkelt táp a specifikációnál átvisz-e a többet vagy sem?
12V 4A 4,5A csúcsamik nekem nem világosak
-tehát előfordulhat, ha közvetlenül is megy tovább a 12V, akkor sem biztos, hogy az a vezetékek kellően meg vannak erősítve, igaz?
-ha bejön nagyok sok amper 12V, akkor az a 4db DC/DC konverter nem lesz túlterhelve? -
tlac
nagyúr
válasz
04ahgy #13485 üzenetére
hogy ha már itt van egy szakértő, kíváncsi vagyok mi a véleményed a pico psu vs paneltáp témában?
pico psu-knak szoktak elég jók lenni, legalábbis a specifikáció szerint, viszont sokkal kisebb helyre vannak összezsúfolva, melyikben lehet jobban megbízni egy nagyobb teljesítményű gépnél?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Milyen videókártyát?
- Revolut
- ASUS routerek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mazda topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest