- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
Nekem egy asztalcsere megoldotta a helygondjaimat. Azóta csak ott lötyög az alsó géptartó polcon a Chieftec BT-02B. Nekem is két Dell 24"-es monitorom van, valami Canon multigépem, amiből már csak a scannert használom, egy Onkyo erősítő és két kis hangfal.
-
Goose-T
veterán
válasz
Xantor #25144 üzenetére
Minél gyorsabb RAM legyen benne, és párban. Ha csak 4GB-ra van pénz, akkor 2x2GB DDR3-1866, de a mai igényeknek ez elég soványka, főleg, hogy 1GB-ot ajánlott lecsípni az IGP-nek amúgy is. Nekem volt ASRock FM2-A75M-ITX lapom, abban ment az 1866-os HyperX, és megy most is az FM2-A85X-ITX-ben.
Szerk.: most látom, hogy lesz mellé egy GTX is, akkor minek az A4? Pár ezrest hozzátesznek, és egy kétszer olyan erős X4 860K mehetne helyette, ha úgyis lesz VGA mellette. Sőt, ha nem kell APU, akkor az eredeti elképzelés költségvetéséből egy Pentiumos gép is kijön, mert az A4 is csak kétmagos, ha az számít, a Pentium meg még gyorsabb is jóval az A4-nél.
-
Goose-T
veterán
válasz
flashpointer #25123 üzenetére
Írd bele az aláírásodba, azt szabad!
-
Goose-T
veterán
válasz
Pista0001 #25113 üzenetére
Sokkal egyszerűbb a megoldás: lezárás előtt belehajintasz egy zacskó ilyet, és kész.
-
Goose-T
veterán
válasz
surami #25107 üzenetére
Mindig olcsóbb piaci elemekből összerakni egy gépet, mint sajátot tervezni és gyártani, még ha emiatt a legdrágább alaplapot is kell megvenni. Egyébként szerintem minden alkatrész lehetne bolti kommersz benne, elég egy speciális házat tervezni hozzá, amit le lehet zárni légmentesen, és hőcsövekkel ki van vezetve a hűtése a külsejére. Sőt, még ilyen hőcsöves passzív házakat is lehet kapni, csak a szigetelést kell utólag megoldani: szellőzőket leragasztani, illesztéseknél sziloplaszt, az alaplap hátlapi csatlakozósorát meg ki kell önteni műgyantával, és kész.
Persze érdemes jóval a házak hőleadó képessége alá lőni, de egy 35W-os Intel procival szerintem még így is megbirkózna egy passzív hőcsöves ház.
-
Goose-T
veterán
válasz
surami #25088 üzenetére
Mélyen a zsebedbe kell nyúlni, de nagyjából van ilyen: Asus Maximus VII Impact, vagy ASRock Z97E-ITX/ac esetleg. Annyi a különbség, hogy mSATA helyett M.2 foglalat van bennük, de abba is tehetsz SSD-t, sőt, talán még gyorsabb is lesz. Aksiról meg bármilyen számítógépet lehet üzemeltetni, csak jó nagy szünetmentes tápot kell mellé venni. Esetleg barkácsolhatsz is OpenUPS-sel meg PicoPSU-val. Persze minél erősebb procit raksz bele, annál rövidebb lesz az üzemidő értelemszerűen. A négy vinyó már eleve jól zabál.
-
Goose-T
veterán
Ez az Ncase még hagyján, amikor vannak olyan ITX házak is, amik konkrétan nagyobbak egy átlagos mATX-nél. Na azoknak tényleg nem sok értelme van szerintem.
-
Goose-T
veterán
válasz
Goose-T #25063 üzenetére
Ja, és nem a levegőbe beszélek: Yate Loon-om most is van, YS Tech-em meg volt régen.
-
Goose-T
veterán
válasz
McSzaby #25057 üzenetére
Ha nem számít, hogy néz ki, akkor vehetsz Yate Loon-t vagy YS Tech-et is. Habár ismeretlen neveknek tűnhetnek, de neves gyártók tápegységeibe szoktak ilyeneket rakni. Olyan olcsók, hogy nyugodt szívvel lehet velük kísérletezni. Egy jobbféle pesti kocsmában egy korsó sört lehet annyi pénzből kapni, amennyibe kerülnek.
-
Goose-T
veterán
válasz
Bertók #24927 üzenetére
Maximum 180-ból összejönne egy i5-4440 procival, 8GB memóriával, 2GB-os GTX 750-nel és 1TB-os vinyóval. Ház nélkül ennyi:
WD Blue 1TB 7200rpm 64MB SATA3 WD10EZEX 15.199 Ft
GIGABYTE GA-B85N Phoenix 27.855 Ft
INTEL Core i5-4440 3.10GHz 1150 BOX 48.595 Ft
HyperX 8GB FURY DDR3 1866MHz CL10 KIT HX318C10FWK2/8 23.904 Ft
GIGABYTE GV-N750OC-2GI GTX750 2GB GDDR5 PCIE + 16GB A-DATA pendrive 32.987 Ft
Összesen 148.540 FtTetszőleges minőségi ház és táp már kijön 30 ezerből szerintem, és a Gigabyte GTX750-ből van low profile is, ha vékonyabb házat szeretnél.
-
Goose-T
veterán
válasz
viperabácsi #24766 üzenetére
Nyilván jó, mert nincs a táp az alaplap felett, pont arról beszéltem, hogy az a hülyeség.
-
Goose-T
veterán
válasz
Mercutio_ #24747 üzenetére
Csak azért hoztam példának, mert egyesek elcsodálkoznak azon, hogy manapság már milyen kicsi házba mekkora erőt be lehet pakolni. Aztán a végén kiderül, hogy ezek az "ITX" házak igazából nagyobbak egy mATX-nél is, ahol meg teljesen magától értetődő mindez. Parasztvakítás, spanyolviasz stb.
-
Goose-T
veterán
Mondjuk a felsorolt házak a maguk 26-28 literes térfogatukkal nem mondhatók különösebben kicsinek. Egy átlagos mATX háznak is kisebb a térfogata. Tényleg csak akkor van értelme megvenne egy ekkora batár ITX házat, ha a kockaformára gerjed az ember, minden más esetben ésszerűbb választás a mATX.
Szerk.: akusztikai szempontból sem ajánlatos a kockaház (négyzetes hasáb), mert az egyenlő oldalak miatt állóhullámok alakulhatnak ki benne, ami bizonyos frekvenciákat erősít, másokat meg kiolt. A hangfaltervezésnek is az az egyik alapelve, hogy a téglatest minden oldala különböző hosszúságú legyen, elkerülendő a káros rezonanciákat.
-
Goose-T
veterán
Sőt, Kabini topik is van.
-
Goose-T
veterán
válasz
viperabácsi #24144 üzenetére
Aztán ez meg hogy jön ide? AM1-es konfigról volt szó.
-
Goose-T
veterán
válasz
Garold #24135 üzenetére
Minek vennél vagyonokért PicoPSU-t, amikor van beépített paneltápos alaplap? Kell egy szabvány 19V-os tégla, ami PicoPSU mellé is ugyanúgy kéne, és kész.
-
Goose-T
veterán
válasz
RudiSteel #23916 üzenetére
Diszkrét VGA nélkül szerintem csak AMD APU alkalmas erre a célra, azokból is a legizmosabb fajta: A10-6800 vagy A10-7850K. Lássuk a konfigot:
Alaplap: GIGABYTE GA-F2A88XN-WIFI vagy MSI A88XI AC (ASRock-ot nem ajánlom, nincs rajta VRM hűtés, ide pedig nagyon kell) - ~27K
APU: AMD A10-6800K vagy A10-7850K - ~34K vagy ~42K
RAM: 2x4GB 2133MHz - ~27K (ajánlott a minél gyorsabb RAM a grafika miatt)Összesen: ~96K 7850K-val vagy ~88K 6800K-val. Játékokban a 7850K azért erősebb ~15%-kal, összehasonlító teszt itt. A Gigabyte alaplapon két HDMI és egy DVI csatlakozó van, így mindhárom monitort digitálisan tudnád csatlakoztatni, az MSI-n csak egy HDMI, egy DVI és egy D-SUB csati van.
-
Goose-T
veterán
válasz
flashpointer #23910 üzenetére
Ekkora vadparasztot!
Mondjuk igazából csak akkor hördültem fel, amikor a hátuljára kötözte azt a ventit, és átszerelte az antennacsatlakozót, hogy ne legyen takarásban. Addig nem lépte át a tűrőképességemet, bár azok az alátétek azért neccesek voltak, amit a merevítő seprűnyélhez használt.
-
Goose-T
veterán
válasz
demerion #23766 üzenetére
Meglátásom szerint kb. ez a méret az, amit még lehet értelmesen hordozni, de már belefér egy játékra is alkalmas konfig. Beledobsz egy 65W-os AMD APU-t, meg a körítést, és kész a gép. Arra figyelj, hogy csak notivinyót vagy SSD-t rakj bele, mert a nagyvinyók nem annyira bírják a hordozgatást.
Én is építettem egyébként egy ilyen konfigot, itt írtam róla bővebben. Nekem bevált, azért ajánlom. Az ajánlott Chieftec házba most már jobb, 250W-os tápot raknak, úgyhogy azt sem szükséges lecserélni.
-
Goose-T
veterán
válasz
MasterDeeJay #23533 üzenetére
Gyorsan csapj le erre a Chieftec IX-03B-re, mert eléggé hiánycikkek a kis Csifik mostanában.
-
Goose-T
veterán
válasz
flashpointer #23465 üzenetére
Van a Silverstone-nak a félpasszív tápja, az ST30SF, az olyan 120W-ig be sem kapcsolja a ventilátorát, 17 rugó körül lehet itthon kapni. Szerintem ez egyszerű megoldás és jó kompromisszum.
-
Goose-T
veterán
Mattanyahu fentebbi Jonsbo modos linkjén ez is ott volt, de továbbra sem értem, mire gondolt a költő. Már azt sem értem, miért nevezik moddolásnak azt, amikor sárkányba, autóba, transzformerbe stb. építenek gépet (az eleve nem is modding, mert nem egy meglévő házat módosítanak, hanem újat építenek). De hogy ez meg mi a retkes bráner akar egyáltalán lenni?!
-
Goose-T
veterán
válasz
shteer #23413 üzenetére
Voltak mostanában ilyen ingadozások a Chieftecnél, én is alig bírtam megvenni valamikor nyár elején a BT-02B-U3-at, mert egy cég kivételével mindenhol elfogyott, és ott is csak azért volt, mert raktárkészletet tartanak. Lehet, hogy alulbecsülték a kelendőségét, és most nem győznek újakat gyártani. Azért Németországban, Lengyelországban és Ausztriában még lehet kapni. Szerintem csak az itthoni nagykerek nem táraztak be eléggé. Túl jó marketingtevékenységet folytattam itt a topikban, pedig nem kaptam pénzt érte.
Szerk.: ja hogy a tápról beszéltél.
-
Goose-T
veterán
Beágyazott piacra gyártott cuccok, nem hiszem, hogy magánember vehetne belőlük. Csak az Ebayen van néhány régi levetett Kontron alaplap horroráron, mint például ez.
-
Goose-T
veterán
válasz
Polllen #23391 üzenetére
Egész jó szerintem, végül is 8 centis venti van benne. Állítólag a legcsendesebb SFX táp a Chieftec SFX-350BS, de az egyáltalán nem kapható. Ha újra lehetne kapni a Chieftec BT-04B házat, akkor abban pont az a táp lenne, és a ház táppal együtt kerülne 20 rugóba, ami a Be Quiet táp 16 ezres árához képest elég jó. Ha megvennéd a házat és kiszednéd a tápot belőle, még mindig tök jól el lehetne a házat külön adni szerintem. Persze ez csak elmélet, mert már nem kapható itthon pár napja a BT-04B.
-
Goose-T
veterán
válasz
flashpointer #23387 üzenetére
Vedd meg a Chieftec BT-02B-t, és alakítsd át az előlapját, szerintem nem nagy ügy. Sokkal egyszerűbb, mint egy egész gépházat megépíteni. Egyébként nekem is BT-02B-m van, és nagyon jó kis ház.
-
Goose-T
veterán
válasz
flashpointer #23378 üzenetére
Tacens Ixion esetleg?
Mondjuk az a táp mehetne is rögtön a kukába, és táp nélkül 15-ért már nem annyira jó vétel.
-
Goose-T
veterán
Van valakinek esetleg otthon elfekvőben egy olyan átalakító, amivel TFX vagy SFX tápot lehet beszerelni ATX táp helyére? Van nekem egy SFX és egy TFX minőségi tápom, amik csak a szekrényben pihennek, és gondoltam, jó lenne anyósom gépébe valahogy belerakni, mert abban valami kétes minőségű tápegység van, és hatalmas csoda, hogy 2008 óta megy.
-
Goose-T
veterán
válasz
AxBattler #23212 üzenetére
Ne akarjunk már ITX gépbe nagyvinyókat tenni. A táp előtt meg pont van helye egy kisvinyónak vagy egy SSD-nek. Az ITX nem arról szól szerintem, hogy minél kisebb dobozba minél nagyobb böszmeségeket tegyünk (pl. ATX táp, toronyhűtő, nagyvinyó). Aki ilyet akar, az vegyen magának ATX-et, és kész. Kisautót sem azért vesz az ember, hogy tonnaszámra szállítson benne krumplit V8-as turbómotorral.
-
Goose-T
veterán
válasz
#75912448 #23193 üzenetére
A Geizhals-on már az elnevezése is az a 350W-os változatnak, hogy Chieftec Elox BT-04B-U3-350BS. Szóval elég valószínű, hogy az van benne.
Nem kell esetleg valakinek egy Chieftec BT-02B-U3 egy Be Quiet 300W-os SFX táppal? Mert szívesen megvenném ezt a BT-04B-t helyette!
-
Goose-T
veterán
válasz
radi8tor #23190 üzenetére
Egészen picit kellett csak visszaolvasni, és shteer írta, hogy neki ilyen tápja van, és nem csak halk, de még meglepően erős is 12V-on.
-
Goose-T
veterán
válasz
Polllen #23182 üzenetére
Chieftec BT-04B-U3, 20 rugó körül kapható itthon jóféle 350W-os SFX táppal együtt, és normál magasságú kétslotos VGA-t lehet belerakni.
-
-
Goose-T
veterán
válasz
Steve1207 #23037 üzenetére
Az ODD alatt nem lenne nálam jó helyen a nagyvinyó, mert lehet, hogy akadályozná a proci hűtését, viszont a felülre szerelhető 12cm-es venti csábító. Kipróbálás nélkül nem merném megvenni. Na meg el kéne adni a másik házamat is, hogy az asszony ne mondhassa, hogy csak szórom a pénzt.
-
Goose-T
veterán
A Zalman egy vicc a mai hűtőkhöz képest: két heatpipe, cserélhetetlen ventilátor. Esetleg valami Pentiumhoz vagy A6-hoz jó lehet a gyári cucc helyett, de egy 100W-os procihoz már rendes hűtő kell. A Thermalright meg kb. amennyivel jobb a Big Shurikennél, kétszer annyival drágább is.
-
Goose-T
veterán
válasz
#25954560 #22964 üzenetére
Akkor átkozódhatsz tovább, mert az A10-7800 bizony konfigurálható 45W-ra is.
-
Goose-T
veterán
Most írták a Kaveri topikban, gondoltam ide is elhíresztelem, mert sokakat érdekelhet: végre kapható a 65W-os AMD A10-7800! Kicsit drága még ugyan, de megy ez még lentebb.
-
Goose-T
veterán
válasz
AxBattler #22932 üzenetére
Igen, amint a fentebb linkelt írásomban is említettem.
-
Goose-T
veterán
Chieftec FI-02BC-U3, ebben van kártyaolvasó, belefér egy HDD és egy SSD, valamint belemegy a Big Shuriken 2 is. Nekem ennek a háznak a tesója van, szerintem jó cucc. A benne lévő 250W-os táp szerintem elbírja ezt a konfigot.
-
Goose-T
veterán
válasz
RMZ250 #22903 üzenetére
Itt mondjuk nem írtak túl sok jót a Killer cuccról.
-
Goose-T
veterán
válasz
RMZ250 #22901 üzenetére
A piros játékos változaton Killer LAN van és Sound Blaster hangkártya, meg egyéb parasztvakítások. A nem játékoson viszont két LAN van.
-
Goose-T
veterán
válasz
flashpointer #22890 üzenetére
Ugyanaz a ház váza, csak áttervezték az elejét és az oldalát (gondolom ugyanattól a cégtől veszi a TT és az In-Win is, vagy az In-Win eleve a forrás). Amikor összeraktam a kaveris gépemet, el is gondolkoztam rajta, csak féltem, hogy a táp kevés lesz az A10-7850-hez, ezért inkább vettem egy Chieftec BT-02B-U3-at, és raktam bele egy 300W-os Be quiet! tápot. Azóta viszont megjelent a BT-04B-U3, amin érdemes lenne elgondolkodnod, bár egyelőre még csak külföldről lehet rendelni, cserébe nem különösebben drága ez sem.
Szerk.: lehet a sógoréknál is kapni, és van 250W-os és 350W-os változatban.
-
Goose-T
veterán
válasz
flashpointer #22886 üzenetére
Esetleg ha ugyanezt meg akarod venni drágábban, akkor ott a Thermaltake SD101.
Itt egy videó róla. Sajnos nem szabványos táp van benne, maximum PicoPSU-ra vagy paneltápra tudod cserélni, de azzal sem vagy sokkal előrébb, mert a gyári tápja is 180W-os.
-
Goose-T
veterán
válasz
ZetorGumi #22879 üzenetére
Szeptemberben indul a DDR4 a Haswell-E-vel. 2009-2010 környéken elégge lerúgta a DDR3 a DDR2-t, ahogy bejöttek az első DDR3-as procik (Core i sorozat), szóval most is megvan egy ilyen gyors helycserére az esély. A JEDEC szabvány feletti sebességű RAM-ok már az utolsó rúgásai a memóriapiacnak, mindegyik típusnál megvolt ez a szakasz (SDRAM, DDR, DDR2).
-
Goose-T
veterán
-
Goose-T
veterán
válasz
AxBattler #22862 üzenetére
DDR3-mal szerintem már nem érdemes olyan hosszú távra tervezni, mert jövőre már valószínűleg megérkezik a DDR4. A DDR3 már a szabvány legvégén tart, mert a DDR3-2133 a legmagasabb szabványosított sebesség, és az IGP-k előretörésével szerintem egyre nagyobb igény lesz a DDR4-re az Intel és az AMD oldaláról is.
-
Goose-T
veterán
válasz
Mercutio_ #22752 üzenetére
Van is otthon két SWIF2-m, a Kaveris gépembe vannak építve, de csak a 8 centis van gumizva, mert a 12-est a Big Shuriken 2-re raktam. Megszenvedtem én is a gumival, de aztán a laposfogó segített.
Jut eszembe, maradt is négy gumibiszbaszom, ha kell esetleg valakinek.
-
Goose-T
veterán
válasz
rover45 #22749 üzenetére
Próbáltad már valami ilyesmi rezgéscsillapítóval felfogatni csavarok helyett?
-
Goose-T
veterán
válasz
djnice #22385 üzenetére
Ez például jó lehet kiindulási alapnak (itthon megkapod 9000Ft-ért), de tápot neked kell venni bele.
-
Goose-T
veterán
válasz
szacsee #22382 üzenetére
Innen ajánlom a Flyer házakat, nekem is van egy, amiben egy 65W-os AMD A10-5700 GPU megy. Nekem notivinyó van benne, de nagyot is lehet bele rakni. Jól szellőzik, és most már 85%-os hatásfokú 250W-os TFX tápot adnak hozzá.
-
Goose-T
veterán
Beújított a Chieftec is a BT-04B-U3-mal:
Külföldi boltokban 60€-ért kapható, gondolom itthon is 20 ezer környékén fog mozogni az ára, ha majd egyszer elérhető lesz.
-
Goose-T
veterán
válasz
viperabácsi #21921 üzenetére
Nekem pl. még a fémházas gép is zavarja a szobaantennás MindigTV vételt. Ha be van kapcsolva a gép, lecsökken a vétel minősége, és időnként szétesik a kép. Persze a gép közvetlenül a TV mögött van, ha távolabb lenne, akkor nyilván nem zavarná annyira.
-
Goose-T
veterán
válasz
tozso76 #21768 üzenetére
A HDMI egy digitális interface, és egyrészt biztos le van galvanikusan választva az erősítő analóg részéről, másrészt digitálisan nem is tud átmenni zaj. A notitápon keresztül meg eleve egyenáram megy az alaplapba, szóval ott sem mehet át az 50Hz. Talán a számítógép elektromos zajára túlérzékeny a mélynyomó, mert az eléggé analóg. Ha közelíted vagy távolítod a gépet a mélynyomótól, változik a búgás?
-
Goose-T
veterán
válasz
30z.Samu #21762 üzenetére
Általános felhasználásra szuper, filmlejátszásra nagyszerű, és elég sok játékot elvisz élvezhetően. Ha 720p felbontást használsz, akkor szerintem szinte bármelyik játékban lehet olyan beállítást találni, hogy stabilan 30-40fps felett legyen a sebesség. Pl. Dirt 3, Borderlands 2 simán megy közepes beállításokkal. A régebbi játékok (pl. 2010 előttiek) zöme full HD-ban is élvezetesen fut maximális beállítások mellett (szűrőkkel vagy anélkül, játéka válogatja).
-
Goose-T
veterán
válasz
30z.Samu #21760 üzenetére
Egy kis útmutató az építéshez. Az ODD-t felejtsd el szerintem, mert akkor nem fogsz tudni használni rendes hűtőt. A 200W-os táp talán elvinné egy ideig, de szerencsére azt a házat már 250W-os tápegységgel szerelik, aminek 85%-os a hatásfoka, úgyhogy az biztosan elég lesz.
-
Goose-T
veterán
-
Goose-T
veterán
Megjelent a piacon a táp nélküli Chieftec IX-01B 7000 Ft-ért. Adapterről üzemelő alaplapokhoz (ASRock AM1H-ITX, helló!) ideális. Kell hozzá kukázni valami notitöltőt használtan apróról, és lehet is összerakni egy jó kis Kabinis gépet fillérekért.
-
Goose-T
veterán
válasz
#75912448 #21496 üzenetére
Scythe Kozuti, ennél alacsonyabb használható hűtőt FM2+ foglalatra szerintem nem nagyon lehet itthon beszerezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Viccrovat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kompakt vízhűtés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Házimozi belépő szinten
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Msi Mpg Z590 Gaming Plus Eladó!!!
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest