Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • saturn27

    tag

    válasz Mercutio_ #27693 üzenetére

    Szerintem aki tisztában van a jelenlegi és a várható igényeivel, az simán össze tudja legózni az ITX konfigot is némi utánajárással, ahogy például én is tettem eddig. Az általad felsoroltakon túl azért még van mire figyelni (például: nem csak a hűtő szélessége, de a magassága is, milyen tápot érdemes bele venni figyelembe véve a lehetőségeket, a ház szellőzése, egyéb hűtési lehetőségek, stb).
    Én mondjuk megtanultam, hogy az újdonságok megjelenése után várok még egy picit, mert kb 2 és fél éve Goose-T-hoz hasonlóan én is belefutottam például az asrock fm2a75m-itx vrm túlmelegedéses történetbe (hát igen, jó pár éve olvasom a topic-ot :DDD ). Ahogy megjelent, nagy lendülettel meg is vettem egy a10-5700 társaságában, és bár nekem nem égett le a lap, de a nagy nyári melegben volt, hogy újraindult a gép néhányszor, hiába raktam rá "erős" hűtést.

    Na de visszatérve az eredeti problémára. Esetleg ennek a topic-nak az összefoglalójába lehetne írni néhány ajánlott, vagy best buy kategóriás dolgot. Ahogy elnézem például a "milyen számítógép házat vegyek" topicban sem ajánlgatnak ITX házakat. Pedig szerintem sok embert érdekelne, hogy az egyes árkategóriákban mik a legjobb ár/érték arányú dolgok (ház, hűtés, alaplap, stb).

    Bár lehet, hogy ez az ötlet is csak egy "utópia", hiszen kinek van ideje/lehetősége tesztelgetni a cuccokat, vagy legalábbis mindegyiknek utánaolvasni, majd frissíteni az összefoglalót.

    No mindegy, nem okoskodom többet... :(

Új hozzászólás Aktív témák