Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HookR

    addikt

    válasz Mercutio_ #19550 üzenetére

    Igen. Vagy úgy is mondhatjuk, hogy egyszerűen felcserélték egymással az alj- és tetőlemezt és ennek megfelelően állították a talpára.
    Cserébe a hátlapon a 3.5"-es meghajtónak meghagyott túlnyúlás is felülre kerül és a VGA fölött tátong kihasználatlanul. Azaz alulra, a meghajtók számára kialakított rögzítési pontokra már csak 2.5"-es meghajtót tehetsz. Az is épp csak elfér, hisz ez amolyan utólagos bűvészkedés, a ház nem ennek megfelelően lett méretezve.

    Realan-éknál amúgy sem árt résen lenni, mert a leírásokkal néhol igen nagyvonalúan bánnak. ;)
    Például az E-M3 oldalán a hosszú függőleges kép azon részén, ahol a HDD-k beépítőkeretes elhelyezhetőségét mutogatják, ott a fényképen a microATX-es E-M5 látható. Az E-M3-nál valójában nem marad ekkora távolság a 3.5"-es és 2.5"-es meghajtók között, szorosan lennének egymás mellett (Mondjuk, ahol a narancssárga csíkon fehér betűvel az áll, hogy: "HDD protruding design", ott még valóban az E-M3 látható).
    Ennek megfelelően az sem stimmel, ahol a zöld berajzolt kerettel szemléltetik mekkora alapterületet foglal el a 3.5"-es meghajtó, azt a látszatot keltve, mintha elférne kettő egymás mellett. Ezzel szemben a két zöld kerekített sarkú négyszögnek olyan ~2,5cm-es átfedésben kellene lennie. :)

    [ Szerkesztve ]

    ▌www.thunderbolts.info | youtube.com/ThunderboltsProject ▌16personalities.com▐

Új hozzászólás Aktív témák