- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
Aktív témák
-
Tal2
tag
A purhab, ha jól emléxem, elég kemény lesz. Így már berezeg az is. Valami puha dolog kellene. De a szellőzést mindenkéll meg kell oldeni, különben baj valami alkatrész megadja magát. Nemcsak a CPU-Chipset-GPU melegszik, hanem egyéb áramköri elemek, melyek meglepően fel tudnak melegedni, csak nem érzékenyek annyira a kiolvadásra. Láttam egyszer egy alaplap hőképét (termokamerával) meglepő dolgok vannak rajta. Szóval belül óvatosan a dolgokkal, csak a ház falát javaslom belül beszivacsozni.
-
Male
nagyúr
A purhab nem jó. Én kipróbáltam (a ház oldalain belül ez van 1-3 cm vastagságban, attól függően, hogy hol menniy hely volt), melegebb lett a gép kb 3 fokkal, a hangja meg alig csökkent. Valami mással próbálkozz, pl parafa.
Az Acorp tápot pedig rakd ki a gépen kívülre, csinálj egy csomó lyukat a tetejére, és a ventit vedd ki belőle (ventirács a helyére!). Ez valószínüleg elég lesz hűtésnek, mivel ezek az egyszerűbb tápok nem melegszenek annyira (mindenféle PFC meg hasonlók nélküli, pillesúlyú tápok). -
PeliScan
addikt
A kisebb gép talán elmegy passzívan, persze csak ha jó a szellőzés... táp esetében annyit tehetsz, h veszel vmi ''nagy'' tápot, mondjuk Chieftek 300W, és akkor alig lezs rajta terhelés, így 800rpm, amit meg sem leeht hallani.
(vagy, ha szeretszt barkácsolni, nézz be az aláírásomba' :D)
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest