Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
Leftwitch73
csendes tag
Ha a rövidebb oldalára fordítom, totál semmi nem jön be. Hol lehet leírást találni ilyen házi antenna készítéséhez?
-
Leftwitch73
csendes tag
válasz
Doky586 #19341 üzenetére
Szia. Köszi a részletes leírást,majd próbálkozom. Sokkal jobban érdekelnének a b muxon lévő csatornák de ez van.11-12 kmre vagyok az adótól,az antenna dobozan az van hogy 30 kmig jó az adótól. Szóval valami nem klappol. Tudom hogy ez beltéri és gyengébb mint egy tetőantenna de ha már az a mux olyan szépen jön....szóval no comment...köszi a tájékoztatást.😀
-
Leftwitch73
csendes tag
válasz
Jester01 #19338 üzenetére
Szia! Igen mind a kettő megvolt. Elvileg jól csinálom meg ha lejjebb veszem az erősítést, azonnal kockasodik a kép. Szóval maxon van, az irány is jó.....az a fura hogy az egyik megahertzen tökéletes minden, a másikon meg kuka. A kép se hang. Létezik hogy az antenna rossz?
-
Leftwitch73
csendes tag
Sziasztok, eléggé láma vagyok a kérdésben, segítség kellenne. Vettem az emeleti hálóban lévő tv-hez egy szoba antennát, meliconi at55 típusút. Ezt tudja :
Description•
Reception of digital terrestrial TV signals (DVB-T), of High Definition Digital terrestrial TV signals (DVB-T HD) and of digital radio signals (DAB). Ready for optimal reception of the DVBT-2 signals.
•Special filters reduce interference from unwanted signals to a minimum.
•Power supply via adaptor (supplied) or direct from TV/decoder (if available) via the antenna cable.
•Gain adjustment up to 55dB. Extremely low noise factor of amplifier (noise figure MMIC <1 dB)
•Range of reception: VHF + UHF (174 ~ 230 MHz - 470 ~ 790 MHz )
Az a gondom vele hogy a légvonalban 12 km-re lévő Széchenyi hegyi adóból az "a" multiplex adasok gyönyörűen jönnek a szobában is (498Mh), a "b" viszont csak a szabadban megy, a szobában se kép se hang (634Mh). Pláne úgy furi hogy az utóbbit ha jól láttam nagyobb energiával sugározza. Miért van ez? Köszi a válaszokat és bocsi hogy ilyen láma vagyok. 🤔
Aktív témák
Hirdetés
- Külpolitika
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- EAFC 25
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest